Για ένα ακόμη καλοκαίρι προτίμησε τον Πόρο το τεράστιο υπερπολυτελές γιοτ «ULYSSES», που έχει ρίξει άγκυρα την Κυριακή 6 Ιουνίου 2021, ανοιχτά του κόλπου του Μεγάλου Νεωρίου. Το εντυπωσιακό γιοτ είχε επισκεφθεί ξανά τον Πόρο, τον Ιούλιο του 2018.
Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό σκάφος 116 μέτρων εξοπλισμένο με ελικόπτερο - το οποίο πραγματοποιεί πτήσεις στον ουρανό του Πόρου - υποστηρικτικό σκάφος 24 μέτρων, τετρακίνητο όχημα και μοτοσικλέτα, όλα προστατευμένα σε υπόστεγα! Το «Ulysses» μοιάζει με υπερπολυτελές θαλάσσιο πριβέ ξενοδοχείο, καθώς μπορεί να φιλοξενήσει 30 άτομα σε 15 ιδιωτικές σουίτες (και 20 δωμάτια για το προσωπικό), φθάνει ανώτατη ταχύτητα 15 ναυτικών κόμβων και χρειάζεται 43 άτομα προσωπικό.
Eίναι το δεύτερο εντυπωσιακό mega yacht που κατασκευάστηκε στο Kleven της Νορβηγίας, και σύμφωνα με δημοσιεύματα πωλήθηκε πέρσι, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί η τιμή πώλησης. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, στο «Ulysses» πραγματοποιήθηκαν προσφάτως εργασίες και παραδόθηκε για να ταξιδέψει στη Μεσόγειο.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.