Κέρκυρα: Εκτέλεσε άνδρα και γυναίκα και μετά αυτοκτόνησε!
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα κίνητρα του δράστη, ο οποίος αυτοπυροβολήθηκε μετά τη διπλή δολοφονία, ήταν ιδιοκτησιακές διαφορές με τα θύματα - Το έγκλημα σημειώθηκε κοντά σε ξενοδοχείο στην περιοχή της Δασιάς
Ανάστατη είναι η Κέρκυρα από το διπλό έγκλημα που έγινε λίγο πριν από τις 11:30 στην περιοχή της Δασιάς.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης -γείτονας, σύμφωνα με όλες τις υπάρχουσες ενδείξεις, των δύο θυμάτων- φέρεται να είχε στήσει ενέδρα σε έναν παράδρομο της περιοχής και, μόλις τους είδε (Ελληνογάλλος ο άνδρας, Ελληνίδα η γυναίκα), άρχισε να πυροβολεί εν ψυχρώ, σκοτώνοντάς τους.
Κλείσιμο
Λίγη ώρα αργότερα έγινε γνωστό ότι υπάρχει και τρίτος νεκρός στην περιοχή της Δασιάς. Τα θύματα είναι ένας Ελληνογάλλος, μία Ελληνίδα και ο Έλληνας δράστης, ο οποίος είχε διαφορές μαζί τους και φέρεται να αυτοπυροβολήθηκε, μετά το πρωτοφανές μακελειό που προκάλεσε.
Πάντως, ώσπου να αποσαφηνιστεί τι ακριβώς συνέβη, είχε στηθεί επιχείρηση της Αστυνομίας με πάνοπλες ειδικές δυνάμεις που έχουν ζώσει την περιοχή, φορώντας αλεξίσφαιρα γιλέκα, καθώς οι πληροφορίες σχετικά με τον δολοφόνο ήταν αρχικά συγκεχυμένες.
Άλλες ανέφεραν ότι είχε καταφύγει στο δάσος και άλλες ότι ήταν ταμπουρωμένος σε δωμάτιο του ξενοδοχείου.
Κατά πληροφορίες, ο δράστης είχε ιδιοκτησιακές διαφορές με τα θύματα.
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.