Πάρος: «Πόλεμος» για το πορνό ριάλιτι - Συνεχίζονται τα γυρίσματα και οι προσφυγές στη Δικαιοσύνη

Πάρος: «Πόλεμος» για το πορνό ριάλιτι - Συνεχίζονται τα γυρίσματα και οι προσφυγές στη Δικαιοσύνη

«Στους δημόσιους χώρους δεν υπήρχε κάτι που να προσβάλει την δημόσια αιδώ», είπε ο δήμαρχος του νησιού

paros_2
Συνεχίζεται ο «πόλεμος» για το γερμανικό ριάλιτι στην Πάρο. Το αρμόδιο δικαστήριο απέρριψε την προσωρινή αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει το δικηγορικό γραφείο του κ. Αγαπηνού για λογαριασμό επιχειρηματία και ζητούσε την άμεση διακοπή των τηλεοπτικών γυρισμάτων του γερμανικού ριάλιτι με τίτλο «Are you the one» («Είσαι το ταίρι μου;» σε ελεύθερη απόδοση).

Ωστόσο με σημερινή του ανακοίνωση το δικηγορικό γραφείο του κ. Νίκου Αγαπηνού δηλώνει ότι θα υποβάλει αίτηση εξαιρέσεως και αναφορά στον Άρειο Πάγο κατά της συγκεκριμένης Ειρηνοδίκου γιατί όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η τοπική Ειρηνοδίκης στα πλαίσια της προσωρινής διαταγής που η εταιρία μας αιτήθηκε διενήργησε επιθεώρηση-παρωδία στο χώρο σε ώρα προκαθορισμένη και γνωστή και υποτίθεται διέγνωσε ότι δεν υπάρχει όχληση από τα συγκεκριμένα γυρίσματα. Εννοείται ότι Κατά της συγκεκριμένης Ειρηνοδίκου η εταιρία μας υποβάλει άμεσα αίτηση εξαιρέσεως και αναφορά στον Άρειο Πάγο δεδομένου ότι από την αρχή ήταν τελείως αρνητική στην υποδοχή καν του αιτήματος της προσωρινής διαταγής παρότι, η υποδοχή του εν λόγω αιτήματος αποτελούσε υπηρεσιακό της καθήκον εκφράζοντας εκ των προτέρων την μεροληπτική διάθεσή της».

Επίσης ο κ. Αγαπηνός αναφέρει ότι: «Σε σχέση με την υπόθεση των ασφαλιστικών μέτρων που σχετίζονται με τα γυρίσματα του τηλεοπτικού γερμανικού ριάλιτι “ARE YOY THE ONE?” στην περιοχή Φάραγγας της νήσου Πάρου και αναφορικά με τα ανακριβέστατα δημοσιεύματα που έχουν λάβει χώρα προσφάτως σχετικά με την πορεία των ασφαλιστικών μέτρων και τα οποία προφανώς κατευθύνονται από τον Δήμαρχο Πάρου η δικηγορική εταιρία ΝΙΚΟΛΑΟΣ Τ. ΑΓΑΠΗΝΟΣ ανακοινώνει τα κάτωθι: Τα ασφαλιστικά μέτρα θα συζητηθούν στις 16-06-2021 και οι οποιεσδήποτε άλλες διαδόσεις και αναφορές από κύκλους του δημάρχου Πάρου είναι ανακριβείς και στοχεύουν στον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης και στον επηρεασμό των τοπικών αρχών. Περαιτέρω η εταιρία μας δηλώνει ότι έχει απευθυνθεί σε όλες τις αρμόδιες αρχές και υπηρεσίες καταγγέλλοντας τις πολυάριθμες παρανομίες που έχουν λάβει χώρα και ζητώντας την ενεργοποίηση των αρμοδίων, καθώς διαφορετικά διαπράττεται το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος. Εννοείται ότι η εταιρία μας θα ασκήσει και αποζημιωτικές αξιώσεις κατά όλων των ενεχομένων στην εν λόγω παραβατική συμπεριφορά για κάθε θετική και αποθετική ζημία των εντολέων της ζητώντας εκτός από τα διαφυγόντα κέρδη και την αποκατάσταση της ηθικής βλάβης που έχουν υποστεί».

Να υπενθυμίσουμε ότι σε δηλώσεις του στο protothema.gr ο δήμαρχος του νησιού κ. Μάρκος Κωβαίος είχε τονίσει: «Το νησί είναι ένα φιλήσυχο νησί προσπαθούμε να τηρούμε τις παραδόσεις μας, παραδοσιακό κυκλαδονήσι θέλουμε να αξιοποιήσουμε τη γη μας χωρίς να την καταστρέψουμε και υπάρχει και μια ηθική πάνω απ’όλα. Αν υπήρχε κάποιο θέμα το οποίο έβλαπτε την ηθική μας και τη δημόσια εικόνα του νησιού εμείς θα επεμβαίναμε. Δεν είχαμε κανένα παράπονο από κανένα συμπολίτη μας. Αν υπήρχε θέμα ηθικής εμείς θα επεμβαίναμε. Και μείναμε έκπληκτοι με όλη αυτή τη δημοσιότητα. Εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα του νησιού μας. Τα τελευταία χρόνια το νησί μας επιλέγεται από παγκόσμιες παραγωγές μεταξύ πολλών τοπ προορισμών. Μας επιλέγουν γι’ αυτό που είμαστε. Στους δημόσιους χώρους δεν υπήρχε κάτι που να προσβάλει την δημόσια αιδώ. Εμείς ως δήμος στα συλλογικά μας όργανα θα εξετάσουμε για την υποβολή αγωγής για δυσφήμιση του νησιού μας κατά παντός υπευθύνου».

Ειδήσεις σήμερα:

Εμβόλια Pfizer και Moderna: Ανοίγουν και για τους 18-29

Τζοβάνι Μπρούσκα: Η ματωμένη διαδρομή του μαφιόζου εκτελεστή - Σόκαρε την Ιταλία η αποφυλάκισή του


Ψευτογιατρός: Εισαγγελική πρόταση 300 σελίδων για τον Dr Θάνατο που «τσιμέντωνε» τον καρκίνο!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης