Έκπληκτοι έμειναν οι εκπαιδευτικοί που πήγαν για μάθημα το πρωί της Δευτέρας σε ένα Δημοτικό σχολείο στην Ιστιαία της Εύβοιας, καθώς αντίκρισαν εικόνες... γης Μαδιάμ με σπασμένα τζάμια, πόρτες και είδη υγιεινής, ενώ από τις εγκαταστάσεις είχαν κάνει φτερά ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα αθλητικά είδη.
Αμέσως ειδοποιήθηκε το τοπικό αστυνομικό τμήμα, οι άνδρες του οποίου εξιχνίασαν μέσα σε λίγες ώρες την διάρρηξηκαι ταυτοποίησαν έναν Έλληνα, στο Ι.Χ. αυτοκίνητο του οποίου βρήκαν μπάλες, στολές, μετάλλια και άλλα κλοπιμαία που αποδόθηκαν στον διευθυντή του σχολείου, ενώ κατέσχεσαν ακόμη ένα μικρό κόφτη, ένα φακό και ένα ζευγάρι γάντια.
Ο δράστης συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και πρόκληση φθορών σε δημόσια περιουσία, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας. Η προανάκριση συνεχίζεται, καθώς ερευνάται αν είχε διαπράξει και άλλες κλοπές στην περιοχή.
Για τον Όμιλο Sani/Ikos, η βιωσιμότητα αποτελεί μια διαρκή διαδικασία προσαρμογής και εξέλιξης, που επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζονται οι εμπειρίες φιλοξενίας
Με μετρήσιμα αποτελέσματα σε περιβάλλον, κοινωνία και εταιρική διακυβέρνηση, η εταιρεία παρουσιάζει τον ESG Απολογισμό 2025 και τη νέα στρατηγική «Brewing Tomorrow»