Οι αρχές «χτενίζουν» την περιοχή που εξαφανίστηκε το μικρό κορίτσι – Έχει σηκωθεί drone που ερευνά από αέρος
Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές των Χανίων, μετά την εξαφάνισηενός 11χρονου κοριτσιού από την περιοχή του Μακρύ Τοίχου στα Χανιά.
Σύμφωνα με τοflashnews.gr,η Πυροσβεστική είναι επί ποδός, με 15 διασώστες να επιχειρούν στα Άπτερα, χτενίζοντας την περιοχή όπου έγινε η εξαφάνιση. Στο σημείο βρίσκονται άνδρες του Λιμενικού με περιπολικά.
Μάλιστα, έχει σηκωθεί και drone της πυροσβεστικής για την ανεύρεση του μικρού κοριτσιού.
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι IROES της Stoiximan δεν είναι απλώς ένα πρόγραμμα. Είναι μια ομπρέλα δράσεων με ξεκάθαρο σκοπό: τη στήριξη της συμπερίληψης, τη δημιουργία ίσων ευκαιριών και την ενδυνάμωση ανθρώπων κάθε ηλικίας μέσα από τον αθλητισμό, την εκπαίδευση και τη βιωματική μάθηση