Στα γαλανόλευκα φωταγωγήθηκε το βράδυ της Δευτέρας το Μέγαρο Μουσικής της Θεσσαλονίκης, με αφορμή τη συμπλήρωση των 200 χρόνων από την κήρυξη της ελληνικής επανάστασης στη Μακεδονία. Παρουσιάστηκαν ακόμα και μηνύματα για την επέτειο της εθνικής παλιγγενεσίας.
Στην επιφάνεια των κτιρίων του Μεγάρου θα κυματίζει έως τις 19 Μαΐου μια ψηφιακή ελληνική σημαία. Όπως μεταδίδει το thestival.gr, μεγάλες δέσμες φωτός από το προαύλιο του κτηρίου θα συμπληρώνουν το ίδιο χρονικό διάστημα το εντυπωσιακό θέαμα που θα είναι ευδιάκριτο σε όλη τη Θεσσαλονίκη.
Παράλληλα, στις όψεις του Μεγάρου, θα απεικονίζονται ονόματα Μακεδόνων αγωνιστών του 1821 που συμμετείχαν στην επανάσταση.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.
Η JYSK ανακοινώνει την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, με τα πρώτα καταστήματα να προγραμματίζεται να ανοίξουν τον Απρίλιο του 2027, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.