Τέλος στη ζωή της επιχείρησε να βάλει το μεσημέρι της Τετάρτης μία νέα γυναίκα στο Βελεστίνο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου στις 1.30 το μεσημέρι, η γυναίκα, αφού πρώτα κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα χαπιών, χρησιμοποίησε αυτοσχέδιο βρόγχο και κρεμάστηκε μέσα στο μπάνιο του σπιτιού της.
Ευτυχώς, εκείνη την ώρα στο σπίτι βρίσκονταν και ο σύζυγός της, ο οποίος αντιλήφθηκε ότι κάτι συνέβαινε, μπήκε στο μπάνιο και είδε τη γυναίκα του κρεμασμένη. Σε κατάσταση σοκ ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και στο σπίτι έσπευσε ασθενοφόρο. Η άμεση επέμβαση του πληρώματος του ΕΚΑΒ στάθηκε σωτήρια για την γυναίκα που διακομίσθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Η γυναίκα μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Βόλου και παραμένει νοσηλευόμενη.
Ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος της BC Partners, βασικού μετόχου του Ομίλου Alphabet Education στον οποίον ανήκουν το Keele University Greece, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και η ΑΚΜΗ, μίλησε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, τονίζοντας ότι επιθυμούν να προσφέρουν σε κάθε φοιτητή βιώσιμες, μεταβιβάσιμες δεξιότητες για να εξελιχθεί σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.