Απαγχονισμένος εντοπίστηκε στην περιοχή του Προπουλίου στη Λήμνο, ένας άνδρας ηλικίας 47 ετών. Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε από άτομο της οικογένειας του σε μάντρα που διατηρούσε στην ευρύτερη περιοχή.
Ο 47χρόνος εργαζόταν στην Μύρινα σε πολύ γνωστό επαγγελματικό χώρο και η είδηση έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία. Άμεσα ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές που έσπευσαν στο σημείο και πλέον διεξάγουν έρευνα για την υπόθεση, ωστόσο όλα τα στοιχεία να συγκλίνουν στο ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.
Παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη και καθοδήγηση σε όλα τα στάδια της διαδικασίας αίτησης, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να επιλέξουν την κατάλληλη μορφή χρηματοδότησης, αλλά και να διαχειριστούν επιτυχώς την αίτησή τους