Μήνυση κατά του Κώστα Βαξεβάνη κατέθεσε ο Μένιος Φουρθιώτης, όπως αναφέρει σε δήλωσή του, προσθέτοντας ότι ζητά «άμεσα από τις εισαγγελικές και αστυνομικές αρχές να διερευνήσουν σε βάθος και προς κάθε κατεύθυνση τα όσα ισχυρίστηκε ο κ. Βαξεβάνης, που αποτελούν μνημείο ψεύδους και συκοφαντίας».
Ο κ. Φουρθιώτης υποστηρίζει ότι μετά από σειρά επιθέσεων εις βάρος του «κάποιοι χρησιμοποιώντας ασύστολα ψεύδη και αστεία μυθεύματα επιχειρούν από θύμα να με παρουσιάσουν ως θύτη».
Αναλυτικά στη δήλωσή του αναφέρει:
Μετά από σειρά επιθέσεων εις βάρος μου κάποιοι χρησιμοποιώντας ασύστολα ψεύδη και αστεία μυθεύματα επιχειρούν από θύμα να με παρουσιάσουν ως θύτη.
Μετά από 15 σφαίρες από πολεμικό όπλο στην κατοικία μου.
Μετά από την έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού στην κατοικία μου.
Μετά από τον εμπρησμό του αυτοκινήτου συνεργάτη μου έξω από την μετάδοση της τηλεοπτικής μου εκπομπής !
Μετά από τις αλλεπάλληλες απειλές κατά της ζωής μου ακόμα και από αστυνομικούς της Υπηρεσίας Ασφάλειας Μελών Κυβέρνησης, υπόθεση που δημοσιεύεται στο αυριανό φύλλο των «Αποκαλυπτικών», η ιστορία, που έπλασε ο κ. Κώστας Βαξεβάνης για τους δικούς του λόγους, αποτελεί την κορύφωση του πολέμου λάσπης, που δέχομαι το τελευταίο διάστημα λόγω της εκδοτικής μου παρουσίας.
Επειδή είμαι αποφασισμένος να προστατεύσω την τιμή και την υπόληψή μου έχω ήδη προχωρήσει σε όλες τις νόμιμες ενέργειες καταθέτοντας μήνυση κατά του κ. Βαξεβάνη.
Μήνυση όμως κατέθεσα και κατά του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Μιχαήλ Καραμαλάκη καθώς με τις πράξεις και παραλείψεις του συνεχίζει να εκθέτει σε κίνδυνο την ζωή μου καθώς παρά το ότι είμαι διαπιστωμένα στόχος επιθέσεων, πράγμα που έχει επιβεβαιωθεί από πλήθος πραγματικών και καταγεγραμμένων περιστατικών, αφαίρεσε, ύστερα από πολιτική εντολή την προστασία μου.
Αντίθετα, με πολιτική εντολή ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας έλαβε πρόσθετα μέτρα προστασίας για τον κ. Βαξεβάνη βάσει των ισχυρισμών ότι ένας κύριος «τον οποίο ούτε καν κατονομάζει» του είπε ότι απειλείται η ζωή του. Δύο μέτρα και δύο σταθμά για τα οποία θα αποφανθεί η Ελληνική Δικαιοσύνη.
Σε κάθε περίπτωση δηλώνω ότι ζητώ άμεσα από τις εισαγγελικές και αστυνομικές αρχές να διερευνήσουν σε βάθος και προς κάθε κατεύθυνση τα όσα ισχυρίστηκε ο κ. Βαξεβάνης, που αποτελούν μνημείο ψεύδους και συκοφαντίας.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.