«Αμάρτησα για την πεθερά μου» - Η επική δικαιολογία που έδωσε 50χρονος στα διόδια
Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA υπογράμμισε με χιούμορ πως «πρώτη φορά βλέπω άνθρωπο να αγαπάει τόσο πολύ την πεθερά του και να αλλάζει νομό για να πάει να την συναντήσει»
Με τααυξημένα μπλόκα της Τροχαίας στους επίδοξους εκδρομείς ασχολήθηκε η Κατερίνα Παναγοπούλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA το βράδυ του Σαββάτου σε ένα από τα κεντρικά της θέματα. Τότε συνδέθηκε απευθείας με τα διόδια Ελευσίνας όπου και συνομίλησε με τον διοικητή της Τροχαίας Αθηνών, κ. Λάσκο.
Με όμορφη διάθεση, στην αρχή της σύνδεσης, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ειδήσεων του Μεγάλου Καναλιού ρώτησε τον κ. Λάσκο ποιες είναι οι δικαιολογίες που ακούει από πολίτες οι οποίοι «προσπαθούν, αν όχι να σας ξεγελάσουν, να κάνουν έναν ελιγμό και να υπερβούν τον έλεγχο».
Η απόκριση που έλαβε ήταν, βεβαίως, ικανή να λύσει στα γέλια τόσο την Κατερίνα Παναγοπούλου όσο και τους τηλεθεατές του MEGA.
«Είναι πανθομολογούμενο ότι ως λαός είμαστε ευρηματικοί και χιουμορίστες. Κάποιος 50χρονος οδηγός επικαλέστηκε εγκυμοσύνη της πεθεράς του και, όταν τον ρώτησε ο αστυνομικός «μα πόσο χρονών είναι η πεθερά σας», είπε «είναι 45 αλλά είναι η δεύτερη σύζυγος του πεθερού μου» σημείωσε χαρακτηριστικά ο διοικητής της Τροχαίας Αθηνών, κ. Λάσκος. «Φυσικά επέστρεψε πίσω».
Τότε, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA υπογράμμισε με χιούμορ πως «πρώτη φορά βλέπω άνθρωπο να αγαπάει τόσο πολύ την πεθερά του και να αλλάζει νομό για να πάει να την συναντήσει».
«Την αγαπάω και γω, κυρία Παναγοπούλου, την δική μου πεθερά. Ειρήσθω εν παρόδω και κάποιος άλλος 70χρονος μας είπε ότι έχει όψιμα ελαιόδεντρα. Φυσικά τον παρακαλέσαμε και επέστρεψε και αυτός ο κύριος πίσω» συμπλήρωσε ο κ. Λάσκος στα MEGA Γεγονότα.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.