Διασωληνωμένος στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ με πολλαπλά τραύματα νοσηλεύεται ένας νεαρός άντρας, ο οποίος τα ξημερώματα της Πέμπτης έπεσε στο κενό από ταράτσα τετραώροφης πολυκατοικίας και προσγειώθηκε στον ουρανό σταθμευμένου αυτοκινήτου. Το συμβάν σημειώθηκε στην περιοχή της Τριανδρίας, στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ο νεαρός είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Όλες οι ενδείξεις παραπέμπουν σε απόπειρα αυτοκτονίας, ωστόσο δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο ατυχήματος.
Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή. Οι αρχές δεν έχουν στην κατοχή τους τα στοιχεία του νεαρού άντρα, καθώς δεν είχε πάνω του ταυτότητα ή κάποιο άλλο έγγραφο.
Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Τούμπας – Τριανδρίας.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι