Ζάκυνθος: Θα αγόραζαν το όπλο του, αλλά του «έφαγαν» 1.600 ευρώ!

Ζάκυνθος: Θα αγόραζαν το όπλο του, αλλά του «έφαγαν» 1.600 ευρώ!

Ο «αγοραστής» συστήθηκε ως αστυνομικός και τον ξάφρισε μαζί με τον συνεργό του - Απάτη με αγγελία για τρακτέρ και στις Σέρρες

1861177
Σίγουρα θα μετάνιωσε που έβαλε αγγελία στο διαδίκτυο για να πουλήσει ένα κυνηγετικό όπλο ένας 21χρονος από τη Ζάκυνθο, καθώς αυτός που του τηλεφώνησε και ισχυρίστηκε ότι είναι αστυνομικός κατόρθωσε να βάλει στο χέρι όλες τις οικονομίες του!

Αφού συμφώνησαν στην τιμή των 200 ευρώ, στο νεαρό πωλητή τηλεφώνησε ένας άλλος άγνωστος που συστήθηκε ως λογιστής του “αστυνομικού” και του ζήτησε τους προσωπικούς του κωδικούς e-banking για να καταθέσει τα χρήματα. Το μυαλό του 21χρονου δεν πήγε στο κακό, γρήγορα όμως κατάλαβε ότι την πάτησε, γιατί οι απατεώνες άδειασαν τον λογαριασμό του αρπάζοντας 1.600 ευρώ!

Μετά την καταγγελία που έκανε στην Ασφάλεια Ζακύνθου, ξεκίνησε έρευνα και ως δράστες ταυτοποιήθηκαν δυο Ρομά που κατοικούν στη Μεσσηνία. Έτσι, ενημερώθηκε η Ασφάλεια Καλαμάτας για να τους συλλάβει, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη από κοινού.

Απάτη με την πώληση τρακτέρ στις Σέρρες

Ένας αλλοδαπός που είχε αναρτήσει στο διαδίκτυο αγγελία για την πώληση ενός γεωργικού ελκυστήρα τον Δεκέμβριο του 2020, έπεισε έναν Έλληνα από τις Σέρρες να καταθέσει σε τραπεζικό λογαριασμό 2.480 ευρώ ως προκαταβολή για την αγορά του, αλλά δεν του παρέδωσε ποτέ το τρακτέρ. Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια και υποωλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών η δικογραφία για απάτη μέσω διαδικτύου που σχηματίστηκε σε βάρος του αλλοδαπού.

Ειδήσεις σήμερα:

Αίγυπτος: Η ιστορική πομπή μεταφοράς των Φαραώ στο νέο μουσείο στο Κάιρο

Κοσμοπλημμύρα στις πλατείες έφερε ο καλός καιρός και η χαλάρωση - Φωτό και βίντεο

Η Μαντόνα ποζάρει μόνο με τα... κοσμήματά της - Φωτογραφία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης