Πτολεμαϊδα: Νέα απάτη με «μαϊμού» ηλεκτρονική αγγελία
Ευχυτώς ο 58χρονος κατάλαβε έγκαιρα την απάτη και έτσι έχασε ένα σχετικά μικρό ποσό
Μάνος Τσαγκαράκης
Για καλή του τύχη, κατάλαβε εγκαίρως ότι είχε να κάνει με απατεώνα ένας κάτοικος της Πτολεμαΐδας, ο οποίος ανταποκρίθηκε σε μια αγγελία που είχε αναρτηθεί σε ιστοσελίδα του διαδικτύου για την πώληση ενός αγροτικού οχήματος, τον περασμένο Δεκέμβριο. Έτσι, έχασε ένα σχετικά μικρό ποσό.
Ο ανυποψίαστος 58χρονος ήρθε σε επικοινωνία με τον αλλοδαπό φερόμενο ως πωλητή και, αφού συμφώνησαν να γίνει η αγοραπωλησία, μετέφερε σε τραπεζικό λογαριασμό που του έδωσε το ποσό των 300 ευρώ ως προκαταβολή. Όταν, όμως, εκείνος άρχισε να του ζητάει επιπλέον 1.560 ευρώ, του μπήκαν ψύλλοι στ' αυτιά και αρνήθηκε να πληρώσει.
Ο αλλοδαπός διέκοψε κάθε επαφή κι έτσι ο 58χρονος τον κατήγγειλε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Εορδαίας. Μετά από έρευνα, τα στοιχεία του δράστη ταυτοποιήθηκαν και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη μέσω διαδικτύου, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Η LA VIE EN ROSE προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα φροντίδας για σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα – Το spring reset που χρειάζεται τώρα η επιδερμίδα σου.