Κλοπή από τραπεζικές θυρίδες στο Ψυχικό: Ποινική δίωξη στον Βασίλη Γκουρούση για διακεκριμένες κλοπές κατ' εξακολούθηση
Ο κατηγορούμενος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί
Λίνα Κεκέση
Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κουφαλέξης
Στην άσκηση ποινικής δίωξης για διακεκριμένες κλοπές κατ’ εξακολούθηση, απείθεια καθώς και παράβαση του νόμου περί όπλων προχώρησε η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας σε βάρος του 58χρονου Βασίλη Γκουρούση, ο οποίος συνελήφθη για κλοπή σε τέσσερις τραπεζικές θυρίδες που έγινε αντιληπτή τον περασμένο Νοέμβριο.
Το protothema.gr επικοινώνησε με τη σύζυγό του Τέτα Καμπουρέλη η οποία είπε ότι προσπαθεί να ηρεμήσει τόσο τα παιδιά της όσο και την ίδια για να μπορέσει να διαχειριστεί την κατάσταση. Η κυρία Καμπουρέλη είπε επίσης ότι περιμένει τη δικογραφία προκειμένου να έχει μια ολοκληρωμένη άποψη για τις κατηγορίες που βαραίνουν το σύζυγό της.
Η σύλληψη του 58χρονου έγινε σήμερα από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
Ο κατηγορούμενος μετά τη δίωξη σε βάρος του οδηγήθηκε σε ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για την Παρασκευή, ώστε να προετοιμάσει την απολογία του.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.