Ξάνθη: Επέστρεψαν για νέα δολιοφθορά στις γεωτρήσεις!

Ξάνθη: Επέστρεψαν για νέα δολιοφθορά στις γεωτρήσεις!

Ξήλωσαν μετασχηματιστές, εξαρτήματα και ανακυκλώσιμα υλικά

PicsArt_03-17-09_45_24
Ξεπέρασαν κάθε έννοια θράσους οι “κυνηγοί” χαλκού που είχαν ρημάξει πριν από μια εβδομάδα τις γεωτρήσεις της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ξάνθης στην περιοχή Δροσερό, καθώς... επέστρεψαν για να αποτελειώσουν ό,τι δεν είχαν καταστρέψει στην προηγούμενη επιδρομή τους!

Στις 7 Μαρτίου, οι άγνωστοι δράστες είχαν κάνει κανονικό... ριφιφί ανοίγοντας τρύπα στο τοιχίο της περίφραξης, από την οποία εισέβαλαν στις εγκαταστάσεις και κατέστρεψαν τέσσερις από τις συνολικά έξι γεωτρήσεις από τις οποίες υδροδοτείται ένα πολύ μεγάλο μέρος της πόλης της Ξάνθης, ξηλώνοντας τις αντλίες και άλλα μηχανικά εξαρτήματα, καθώς και τους μετασχηματιστές της Δ.Ε.Η. που τις ηλεκτροδοτούν. Μάλιστα, τότε είχαν... πυροβολήσει την κάμερα ασφαλείας για να μην τους καταγράψει!

Πριν καλά-καλά αποκατασταθούν οι εκτεταμένες φθορές που προκάλεσαν, οι ίδιοι -προφανώς- δράστες εισέβαλαν ξανά στο χώρο τα ξημερώματα της Τρίτης και κατέστρεψαν τις δύο γεωτρήσεις που δεν είχαν πειράξει την προηγούμενη φορά! Οι άγνωστοι ξήλωσαν τους υπόλοιπους μετασχηματιστές, εξαρτήματα και ανακυκλώσιμα υλικά, προκαλώντας νέα μεγάλη ζημιά και έγιναν καπνός χωρίς να τους αντιληφθεί κάποιος.

Ειδήσεις σήμερα

Χαλάρωση των μέτρων άμεσα εξετάζει η κυβέρνηση - Την Παρασκευή οι ανακοινώσεις

Τροχαίο στη Βουλή: Ο Ιάσονας δίνει ζωή - Άρχισε η διαδικασία δωρεάς των οργάνων του

Εμβόλιο AstraZeneca: Η στάση των χωρών της Ευρώπης - Τι θα γίνει στην Ελλάδα;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης