Περιπετειώδης καταδίωξη ακολούθησε την λεηλασία ενός ανενεργού χοιροστασίου στην ευρύτερη περιοχή της Τανάγρας από«κυνηγούς» χαλκού, οι οποίοι δεν δίστασαν να εμβολίσουν ένα περιπολικό προσπαθώντας να ξεφύγουν! Όμως, το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν βγήκε από την πορεία του, ανατράπηκε και συνελήφθησαν!
Όλα έγιναν τα ξημερώματα της Πέμπτης, όταν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν επί της παλιάς εθνικής οδού Ελευσίνας – Θηβών το αυτοκίνητο των τριών δραστών, αλλά εκείνοι ανέπτυξαν ιλιγγιώδη ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη, Μάλιστα, έπεσαν πάνω στο περιπολικό του τμήματος Θηβών, με αποτέλεσμα να ανατραπεί το δικό τους όχημα και να τραυματιστούν ελαφρά!
Το αυτοκίνητο των δραστών, που μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της περιοχής, βρέθηκε φορτωμένο με καλώδια και σωλήνες χαλκού τα οποία είχαν κλέψει νωρίτερα από το χοιροστάσιο που δεν λειτουργεί πλέον. Οι τρεις Έλληνες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών με κατηγορίες για κλοπή από κοινού, απείθεια και φθορά ξένης ιδιοκτησίας και το Ι.Χ. τους κατασχέθηκε, ενώ αναζητείται ένας ακόμα συνεργός τους.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.