Σεισμός στην Ελασσόνα: Κατέληξε ο ηλικιωμένος που είχε απεγκλωβιστεί ζωντανός μετά τα 6,3 Ρίχτερ
Ο 83χρονος Χρήστος Γκέκας μαζί με τη σύζυγό του βρίσκονταν στο σπίτι τους στο Μεσοχώρι, όταν ο Εγκέλαδος «χτύπησε» το ορεινό χωριό της Ελασσόνας και γκρέμισε το σπίτι τους
Στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας κατέληξε ο ηλικιωμένος που είχε απεγκλωβιστεί από το γκρεμισμένο σπίτι στο Μεσοχώρι Ελασσόνας από τον σεισμό των 6,3 Ρίχτερ.
Πρόκειται για τον 83χρονο Χρήστο Αστ. Γκέκα, ο οποίος μαζί με τη σύζυγό του βρίσκονταν στο σπίτι τους στο Μεσοχώρι, όταν ο Εγκέλαδος «χτύπηησε» το ορεινό χωριό της Ελασσόνας και γκρέμισε το σπίτι τους.
Τον ηλικιωμένο είχαν απεγκλωβίσει τα σωστικά συνεργεία που βρέθηκαν στην περιοχή και στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε ιδιωτικό κέντρο αποκατάστασης.
Χθες ο 83χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας, όπου λίγο αργότερα κατέληξε από παθολογικά αίτια.
Η κηδεία του θα γίνει αύριο σε στενό οικογενειακό κύκλο στο Μεσοχώρι Ελασσόνας.
Παράκληση της οικογένειας του εκλιπόντος προς όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να σεβαστούν τις στιγμές καθόλη τη διάρκεια του τελευταίου αποχαιρετισμού του.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»