LIVE

Κορωνοϊός

Λιγνάδης: Έρχονται νέες καταθέσεις σε βάρος του - Απολογείται την Τετάρτη

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
lignadisefimerida

Αρχές της εβδομάδας καταθέτουν στον εισαγγελέα οι δύο νεαροί στο πλαίσιο της πρώτης μήνυσης κατά του σκηνοθέτη-ηθοποιού - Και 15χρονη αρσακειάδα στα δίχτυα του - Με χειροπέδες στην Ευελπίδων ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου - Ο εισαγγελέας κάλεσε και τον πρόεδρο του ΣΕΗ Σπύρο Μπιμπίλα να καταθέσει 

Δύο νέες μαρτυρίες, μία νέα μήνυση και η σκληρή αποδόμηση του Δημήτρη Λιγνάδη από την υπουργό Πολιτίσμού Λίνα Μενδώνη, την περασμένη Παρασκευή, σε συνδυασμό με την αυριανή κατάθεση του προέδρου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) Σπύρου Μπιμπίλα για τις καταγγελίες που αφορούν τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου έφεραν τη σύλληψη του Λιγνάδη. Ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου οδηγήθηκε με χειροπέδες νωρίς το πρωί της Κυριακής ενώπιον της ανακρίτριας από την οποία πήρε προθεσμία έως την Τετάρτη για να προετοιμάσει την απολογία του. Ο Λιγνάδης αρνείται τις κατηγορίες σε βάρος του που περιλαμβάνουν βαρύτατα αδικήματα όπως ο βιασμός κατά συρροή. Εως την απολογία του, ο Λιγνάδης παραμένει κρατούμενος στη ΓΑΔΑ και αφού απολογηθεί ανακριτής κι εισαγγελέας θα κρίνουν για την προφυλάκισή του ή μη.


Λιγνάδης στον ανακριτή τώρα ευρλπιδων
Λιγναδης τέλος από ευελπίδων

Τα δύο αγόρια, ηλικίας λίγο πάνω από 20 ετών σήμερα, θα καταθέσουν στις αρχές της εβδομάδας, στο πλαίσιο της πρώτης μήνυσης κατά του Δημήτρη Λιγνάδη, η οποία υπεβλήθη στις 5 Φεβρουαρίου από 40χρονο σήμερα Ελληνα κάτοικο του εξωτερικού. Παρότι οι πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο ηθοποιός έχουν παραγραφεί χρονικά σε ό,τι αφορά τον Βασίλη, όπως έγινε γνωστός ο καταγγέλλων, τα δύο αγόρια τον γνώρισαν όταν ήταν 16 και 17 ετών αντίστοιχα και αν έχει διαπραχθεί κάποιο αδίκημα από τον σκηνοθέτη αυτό δεν έχει παραγραφεί.Οι πληροφορίες λένε ότι από όσα θα καταθέσουν οι δύο νεαροί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κώστα Σπυρόπουλο, τα οποία ήδη γνωρίζει αναλυτικότατα η δικηγόρος τους, προκύπτουν πράξεις πλημμεληματικού και κακουργηματικού χαρακτήρα. Ο εισαγγελέας κάλεσε τη Δευτέρα τον πρόεδρο του ΣΕΗ να καταθέσει όλα τα στοιχεία από καταγγελίες που έχουν φτάσει στο Σωματείο και φέρονται να αφορούν το πρόσωπο του Δημήτρη Λιγνάδη. Ο κ. Σπυρόπουλος φέρεται να έχει ζητήσει επίσης από το ΣΕΗ όλες τις καταγγελίες που έχουν κατατεθεί και δεν έχουν παραγραφεί ώστε να διερευνηθούν από την Δικαιοσύνη, κάτι που σημαίνει ότι τώρα αρχίζουμε να εισερχόμαστε στο πιο σοβαρό σκέλος της υπόθεσης που συγκλονίζει τον θεατρικό χώρο και όχι μόνο. Την περασμένη Παρασκευή κατατέθηκε άλλη μια μήνυση με την κατηγορία του βιασμού κατά του Δημήτρη Λιγνάδη, από νεαρό άνδρα σήμερα, αλλά ανήλικο τότε αγόρι, η οποία δεν τελεί υπό χρονική παραγραφή, ενώ οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τρεις μέχρι τώρα μηνύσεις κατά του σκηνοθέτη.
Δικηγόρος Λιγνάδη / Γεωργουλέας : πήρε προθεσμία για την Τετάρτη στις12.00/ είναι σε πλήρη άρνηση

Η μαθήτρια

Σύμφωνα πάντως με ανθρώπους που είδαν το δικόγραφο της πρώτης μήνυσης, υπάρχει συγκεκριμένη περιγραφή από το θύμα για ένα σκηνικό που έλαβε χώρα στην κατοικία του σκηνοθέτη. Σε αυτό, εκτός από τον 15χρονο τότε Βασίλη, συμμετείχε και μια ανήλικη μαθήτρια από το Αρσάκειο, την οποία βρήκε εκεί ο ίδιος όταν εισήλθε στην κατοικία Λιγνάδη. Η περιγραφή του είναι συγκλονιστική για τα όσα βίωσε όλο εκείνο το διάστημα αυτό αλλά και τη συγκεκριμένη μέρα.

«Επί 4 χρόνια με κακοποιούσε και ήταν πολύ χειριστικός. Οταν έγινα 31 ετών, κατάλαβα ότι ήμουν θύμα κακοποίησης. Δεν ήμασταν σε καμία περίπτωση ζευγάρι και δεν είχαμε σχέση. Βλεπόμασταν σπάνια και όταν βλεπόμασταν ήταν στο σπίτι του. Οσο περνούσε ο καιρός μαζί του, άρχισε να μου προτείνει να συνευρεθούμε σεξουαλικά και με άλλα άτομα, με άλλους μαθητές του. Θυμάμαι χαρακτηριστικά όταν μια φορά μπήκα στο σπίτι του και ήταν μέσα μια ανήλικη μαθήτριά του. Και μου είπε αυτός: “Nα κάνουμε κάτι οι τρεις μας”. Του απαντάω και του λέω: “Εγώ δεν κάνω τέτοια πράγματα”. Του αρνήθηκα, τότε αυτός πήρε την κοπέλα και την πήγε στο δωμάτιό του. Μετά γύρισε γυμνός και μου λέει: “Η κοπέλα σε περιμένει στο δωμάτιο”. Πανικοβλήθηκα, πάγωσα και του λέω: “Εγώ δεν μπορώ να το κάνω αυτό”. Τότε αυτός πηγαίνει μέσα και κάνει σεξ με την ανήλικη μαθήτριά του πολύ δυνατά. Εγώ θυμάμαι να έχω πανικοβληθεί και να λέω στον εαυτό μου ότι πρέπει να φύγω από το σπίτι. Μου φάνηκε αιώνας να βρω τη δύναμη και να βγω έξω από το διαμέρισμά του». Σύμφωνα με πληροφορίες, η συγκεκριμένη νεαρή είναι κόρη γνωστού πανεπιστημιακού κι εκείνη την περίοδο ήταν ανήλικη, παραμένει άγνωστο όμως αν θα προχωρήσει κι εκείνη σε καταγγελία κατά του γνωστού σκηνοθέτη.
lignadisanakritirio-_3_
lignadisanakritirio-_1_
lignadisanakritirio-_2_

Τι θα πουν οι δύο νέοι

Σε ό,τι αφορά τα δύο αγόρια που προσέγγισαν τη δικηγόρο του 40χρονου Βασίλη, Μαρία Κουρτέση, αμφότερα της μίλησαν κατά μόνας και της περιέγραψαν λεπτομερώς τι βίωσαν στο σπίτι του γνωστού ηθοποιού για ώρες. Και οι δύο νεαροί θυμόντουσαν με λεπτομέρειες την επίπλωση και το ντεκόρ της κατοικίας, ενώ οι επικείμενες καταθέσεις τους στον εισαγγελέα θεωρούνται καταλυτικές για την υπόθεση.
Κι αυτό γιατί αμέσως μετά από αυτές, αλλά και με τη νέα μήνυση, αφού ο εισαγγελέας τις μελετήσει θα κληθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης να δώσει εξηγήσεις και να αντικρούσει τις τυχόν πλημμεληματικές ή κακουργηματικές κατηγορίες που τυχόν προκύψουν κατά την κρίση του δικαστικού λειτουργού. Κανείς, πάντως, πλην του ιδίου και του δικηγόρου του δεν γνωρίζει αν ο ηθοποιός-σκηνοθέτης θα καταθέσει ο ίδιος για τα όσα του προσάπτουν ή αν θα αποστείλει υπόμνημα, εφόσον βέβαια κληθεί. Η παραίτησή του από το Εθνικό θέατρο για προσωπικούς λόγους συζητιέται ακόμη, ειδικά για τη λέξη «προσωπικούς».

Οι περιγραφές και οι μαθητές

Μέσω του συνηγόρου του αρνήθηκε εξαρχής την οποιαδήποτε κατηγορία του απέδιδαν φήμες και επίσημες καταγγελίες -δύο μέχρι στιγμής- αλλά και τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για συμμετοχή του ακόμη και σε κύκλωμα trafficking ανηλίκων με σκοπό τη σεξουαλική τους εκμετάλλευση, για την οποία «φωτογραφιζόταν», χωρίς όμως να κατονομάζεται. Οι περιγραφές, πάντως, του Νίκου Σ. και του Βασίλη προκαλούν σοκ για τον καταξιωμένο ηθοποιό, σκηνοθέτη και δάσκαλο υποκριτικής σε σχολεία και θεατρικές σχολές. Αυτόν που αποπέμφθηκε το 2016 από τη δραματική σχολή «Ιασμος» έπειτα από αναφορές και διαμαρτυρίες φοιτητών για τη συμπεριφορά του εν ώρα διδασκαλίας και τις έντονες σεξουαλικές αναφορές του. Τότε περίπου 30 σπουδαστές που παρακολουθούσαν τακτικά το μάθημα του σκηνοθέτη ο οποίος, εκτός από το αρχαίο δράμα και την ποίηση, συζητούσε και θέματα σεξουαλικού περιεχομένου «που αφορούσαν σεξουαλικές αναζητήσεις και εμπειρίες», όπως ανέφεραν. Ηταν κάτι που ενόχλησε ιδιαίτερα τους φοιτητές, οι οποίοι το μετέφεραν και στον ιδιοκτήτη της σχολής Σταύρο Αμούτζα-Δελλή, ζητώντας του να λάβει μέτρα ώστε να σταματήσει αυτό το φαινόμενο. Οι υπεύθυνοι ζήτησαν τελικά από τον Δημήτρη Λιγνάδη να αποχωρήσει, σύμφωνα με τον γιο του ιδιοκτήτη του «Ιασμου» Γιώργο Αμούτζα και την ηθοποιό και απόφοιτη της σχολής Αρτεμη Αστεριάδη, που μίλησαν αμφότεροι στο «ΘΕΜΑ».
lignadisanakritirio-_7_
lignadisanakritirio-_5_
lignadisanakritirio-_6_

Τα πάθη και ο κυκλώνας

«Θυμάμαι ότι ο κ. Λιγνάδης έφυγε από τη σχολή με απόφαση της διοίκησης. Θυμάμαι ότι οι περισσότεροι σπουδαστές, μεταξύ των οποίων και εγώ, αντιμετωπίζαμε πρόβλημα με τη συμπεριφορά του, καθώς αυτά που έλεγε περί σεξουαλικών εμπειριών στο μάθημα ήταν κάπως περίεργα. Θα χαρακτήριζα τη συμπεριφορά του ανάρμοστη σε κάποια σημεία, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο, αντίθετα ενόχλησε τους υπεύθυνους της σχολής, με αποτέλεσμα να του ζητήσουν να τερματιστεί η συνεργασία τους», δήλωσε η κυρία Αστεριάδη. Ο Γάλλος φιλόσοφος Μπερνάρ Λε Μποβιέ ντε Φοντενέλ έγραψε ότι είναι τα πάθη που δημιουργούν και καταστρέφουν τα πάντα, μια φράση που ταιριάζει απόλυτα με όσα βιώνει εδώ και μέρες ο Δημήτρης Λιγνάδης και με όλα όσα βλέπουν σιγά-σιγά το φως της δημοσιότητας στον χώρο του θεάτρου, όπου μεγαλούργησε, για πολλούς, μέχρι πρότινος ο συγκεκριμένος ηθοποιός-σκηνοθέτης, που βρίσκεται πλέον στη δίνη κυκλώνα, ενός κυκλώνα που περιέχει φήμες, αλήθειες, ιστορίες που αδυνατείς να πιστέψεις και ανομολόγητα ακόμη μυστικά, τα οποία δυσκολεύονται πολύ να βγάλουν προς τα έξω τα θύματα. Το όνομα του Δημήτρη Λιγνάδη συζητιόταν και ακουγόταν από την πρώτη μέρα της συγκλονιστικής υπόθεσης των καταγγελιών, τότε που ο Σπύρος Μπιμπίλας έλεγε ότι ο μεγάλος χαμός θα γίνει όταν μιλήσουν τα αγόρια. Τώρα, σύμφωνα πάντα με τα όσα έπονται τις επόμενες ημέρες, κάποια αγόρια πήραν την απόφαση να καταθέσουν στην Δικαιοσύνη όσα πέρασαν από τον άνθρωπο που φέρεται να τσάκισε την ψυχή και το σώμα τους με τον πιο σκληρό τρόπο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ (285)

Σε πήραν όλοι χαμπάρι αεργο Συριζοζαγαρι

Τουλάχιστον κόψε αυτό το 'τα σχόλια δικά σας'και τις απαντήσεις στον εαυτό σου γιατί καρφώνεσαι άγρια.

Οπα, οπα!!! Solidarity now η ΜΚΟ που προμήθευε νεαρά αγοράκια στον Λιγνάδη!!!

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης, στην «Παπαδημούπολη» του, όπως χαρακτηριστικά την αναφέρουν τα ΜΜΕ, έχει στην κατοχή του 38 διαμερίσματα στην Αθήνα, εκ των οποίων τα 15 τα ενοικιάζει σε ΜΚΟ και πρόσφυγες σε Κυψέλη, Πατήσια και Άγιο Παντελεήμονα, με κέρδος περί τις 6.000 ευρώ το μήνα. Το 2018 αγόρασε οκτώ (8) διαμερίσματα και το 2019 άλλα έξη (6)!!! Τα περισσότερα από τα διαμερίσματα του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, τα έχει νοικιάσει η ΜΚΟ SOLIDARITY NOW, πίσω από την οποία βρίσκεται ο γνωστός πολυπράγμων Αμερικανός επιχειρηματίας Τζορτζ Σόρος!!!

Ο μαχητής του πληκτρολογίου

Ποιο αηδιαστική απανθρωπη ποταπη σιχαμένη αντιπολίτευση δεν υπάρχει, όλοι τους βρίζουν: Γλέζος: Ντρέπομαι για τον Τσίπρα, ζητώ συγγνώμη γιατί τον εμπιστεύτηκα. Κωνσταντόπουλος: Υβριστής των αγώνων της Αριστεράς o Τσίπρας - Το κόμμα έγινε ανώνυμη εταιρεία. Η Κωνσταντοπούλου : Ακόμα και η μαφία έχει κανόνες!. Αλαβάνος : «Το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς σαπίζει με τον ΣΥΡΙΖΑ».. Περικλής Κοροβέσης: Αριστερά: από το “καπνισμένο τσουκάλι" στον καπνιστό σολομό και στο μαύρο χαβιάρι. Η χειρότερη μνημονιακή κυβέρνηση είχε αρχηγό τον Τσίπρα. "Η κλίκα του διέλυσε τον ΣΥΡΙΖΑ! Διψασμένοι για εξουσία και τακτικιστές". Λαφαζάνης : "Ο πρωθυπουργός της πιο εξευτελιστικής κωλοτούμπας".«Είναι τραγικό αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ συμπεριφέρεται στην αντιπολίτευση ακόμα πιο αλαζονικά απ’ ότι όταν ήταν στην κυβέρνηση και θα πρόσθετα, αρκετά πιο καθεστωτικά και συστημικά». Μίκης : «Είμαι πατριώτης και μάχομαι συνάμα τον φασισμό σε όλες τις μορφές και προπαντός στην πιο επικίνδυνη μορφή του, την αριστερόστροφη που μας κυβερνά». Μητσοτάκη παίζεις χωρίς αντίπαλο και θα κυβερνάς μέχρι να βαρεθείς.

γιαννης

σωστος ν αγιασει το στομα σου αλλα η αλητεια δεν εχει ορια.

&

Καλώς τα λες

Μπορεις σε παρακαλω αντι να ασχολησαι

Με αντιπολιτευση ανυπαρκτη να ασχοληθεις με λιγη καθαριοτητα εντος.. Ασε τα σαχλαμαριστικα και πιασε δουλειά.

kyriakos

Αυτό το σχόλιο ΠΡΈΠΕΙ να το σώσεις και να το ανεβάζεις κάθε μία ώρα.

W

“Greek “”=«Dillingham Commission Report» του 1911, οι Έλληνες χαρακτηρίζονται ως «άνθρωποι αμόρφωτοι, χωρίς ευγενικούς τρόπους, με ονόματα και συνήθειες παράξενες και με μια γλώσσα ιδιόρρυθμη που ούτε καν ομοίαζε με την κλασσική ελληνική γλώσσα, ενώ το χρώμα του δέρματός τους ήτο μελαμψό, και, εν πάση περιπτώσει έδιναν την εντύπωση ότι επρόκειτο περί κατωτέρας ποιότητος ανθρώπων οι οποίοι δεν ηδύνοντο ποτέ να ανέλθουν ποτέ εις το επίπεδο των άλλων “=moggologyftocobanoebreopontiotourkoarbanites rratsa-fatsa::::Μια σταγόνα αμερικανού αίματος αξίζει περισσότερο από το αίμα των Ελλήνων όλου του κόσμου».

...

Η αντιπολίτευση είναι άθλια και άχρηστη. Για τους παιδεραστές που πρόσκεινται φιλικά στην κυβέρνηση έχεις να μας πεις κάτι; Ή μήπως ελπίζεις να ξεχάσουμε ότι αυτό είναι το θέμα μας εδώ;

Αννα

Συγγνώμη, αλλά η υπόθεση Λιγναδη τι σχέση έχει με το κίνημα me too;; Νομίζω ότι δεν αφορά σεξουαλικη παρενόχληση ή βιασμό που έχει σχέση με εργασιακα θέματα. Φαντάζομαι ότι ο συγκεκριμένος και ψιλικατζίδικο να είχε πάλι θα γυρνούσε σε πλατείες και με ανταλλάγματα θα ζητούσε τη συντροφιά νεαρών.... Όπως έχει ακουστεί και στο παρελθόν για αρκετούς, του καλλιτεχνικου χώρου και μάλιστα ιερά τέρατα, ζωγράφους, συγγραφείς κλπ. Δεν άκουσα κανέναν συνάδελφο του να λεει ότι τον παρενόχλησε σε κάποια παράσταση. Οπότε, οκ, πολυ σοβαρη η κατηγορία, αλλά νομίζω όλοι οι ηθοποιοί που χτυπιούνται είναι εκτός θέματος... Και άσε που η αίσθηση του κόσμου είναι ότι τόσα χρόνια γλειφανε και κανανε κρα να παίξουνε στις παραστάσεις ενός που οι ίδιοι είχαν υποψίες ότι ήταν παιδεραστή.....

Αννούλα

πάρε την σαπίλα σου και πήγαινε πιο πέρα.

Πριν από λίγο είδα τον Φαραώ Χαμουραμπί

η στην καθομιλουμενη Παπαδάκη να καταφέρεται κατά των καναλιών και ΜΜΕ γιατι δεν περιμένουν η Δικαιοσύνη να κανει τη δουλεια της και ταυτόχρονα να τα βάζει με την Μενδωνη. Τα 'χει χαμένα ο χαμένος και το κακό είναι ότι δεν το ξέρει. Αν αφαιρεθούν τα άρθρα για την υπόθεση είναι σίγουρο ότι οι εφημερίδες θα μεινουν καινές. Συμπέρασμα: το σεξ κατά και παρά φύσιν αναζωπυρώνει την φαντασία του αργόσχολου κάγκουρα της διπλανής πόρτας. Προτείνω στους ανά την επικράτεια υπευθύνους την έκδοση εκτάκτων δελτίων και αν είναι ανάγκη την διακοπή της ροής του προγράμματος. Κατάντια, παρακμή και ξεπεσμός.

Οίστρος μέγας

Ένας μ@λ@κας 100 σχόλια! Τα υπόλοιπα 100, λοιποί παρόμοιοι!!!

φουσφουκας

ρε γαιδουρια δεν ντρεπεστε να πολιτικοποιητε το θεμα ουστ πια .τα ψηφαλακια δεν μαζευονται απο τα γαμ..σια του καθε ανωμαλου αιντε στα τσακιδια.Και κατι αλλο ωραια να καταδικαστει ο λιγναδης αν το κρινει η δικαιοσυνη αλλα επισης ο επομενος που θα πρεπει να λογοδοτησει ειναι ο μπαμπας και η μαμα γιατι δεν νομιζω τα ανηλικα να πεσανε στο κρεβατι του λιγναδη ουρανοκατεβατα.

Δεν ξεπλενεται φιλε

Δεν ειναι ενας ουτε δυο, εχετε πολλους και σκασανε κι αποτομα...Ασε κλαφτα..

Εδώ πρόκειται για κακοδικία ευτελούς μορφής!!!

Ουδείς μπορεί να ξαναδικαστεί και να καταδικαστεί για το ίδιο αδίκημα!!! Μέρες τώρα ανεξαρτήτως το πρόσωπο και εάν διέπραξε τα αδικήματα ή όχι ο φερόμενος ως δράστης για παράνομες πράξεις που διαπράχθηκαν τουλάχιστον 5 και 10 χρόνια πριν και οι οποίες δεν καταγγέλθηκαν στον ορισμένο χρόνο που ο νόμος ορίζει, έχει δικαστεί και καταδικαστεί ως στυγνός εγκληματίας από τα παράνομα λαϊκά δικαστήρια του «βουνού» των ΜΜΕ, τηλεοπτικών εκπομπών τηλεδικαστηρια και από αυτόκλητους τιμωρούς τιμητές της δημοκρατικής..αυτοδικίας και του κοινωνικού αυτοματισμού, που ερήμην της «Πουθενάς» Ελληνικής Δικαιοσύνης δια αρμοδίων εισαγγελέων και του αυστηρού σε άλλες ομάδες πολιτών Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου, του αφαίρεσαν φασιστικά το τεκμήριο της αθωότητας εξευτελίζοντας το Σύνταγμα της Ελλάδας και τους κανόνες Δικαίου που χαρακτηρίζουν ένα πολιτισμένο και σύγχρονο Κράτος!!! Ελέω της πολιτικής διάστασης παρασκηνίου που έχει πάρει το θέμα και την υπέρμετρη αριστοφοβική παθητικότητα που διακρίνει τη κυβέρνηση σε Νεοταξικές μεθόδους, η μη ανεξάρτητη Δικαιοσύνη κινήθηκε σπασμωδικά, επηρεασμένη και υποκινούμενη από το νεοεμφανισθέν αριστερόστροφο Κίνημα metoo οι επικεφαλείς του οποίου κάλεσαν εκβιαστικά το Πρωθυπουργό της Χώρας - άκουσον άκουσον - να κλείσει θέση ώστε να παραστεί αρχηγικά στη πρωτόγονη τελετή ανθρωποφαγίας και αποκεφαλισμού του Νο 1 επικίνδυνου ατόμου στα ελληνικά χρονικά!! Και εκείνος μέτρησε τα κουκιά και έπραξε το καθήκον του ως αρχηγός κόμματος εξουσίας!!! Εάν με μεθόδους όχλου και αναρχίας « Άρον άρον Σταύρωσον αυτόν» η Ελληνική Δικαιοσύνη επιχείρησει, κάτω από πολιτική πίεση, με συνοπτικές άνομες διαδικασίες να αφαιρέσει νομικά δικαιώματα υπεράσπισης του διωκόμενου χωρίς να συντάξει ένα πλήρες στοιχειοποιημένο με απτές αποδείξεις και όχι ενδείξεις από απλές μαρτυρίες, κατηγορητήριο τέλεσης των κατά συρροήν βιασμών, τότε ολισθαίνει επικίνδυνα σε καθεστωτικές πρακτικές που δεν αρμόζουν σε Δημοκρατικά Πολιτεύματα!!! Όπως και να έχει όταν η Ελληνική Δικαιοσύνη συρθεί σε τιμωρητικές πρακτικές Μεσαίωνα τότε όπως και στο παρελθόν η Ελλάδα θα συνεχίζει να καταδικάζεται με τη σειρά της από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο όταν καταφεύγουν σε αυτό αδικημένοι από το εξαρτημένο ΔΙΚΑΙΟ, πολίτες αδιάφορο εάν είναι πράγματι ένοχοι ή αθώοι!!! Στις ΗΠΑ π.χ όχι απλώς δε θα μπορούσαν να συντάξουν ικανό κατηγορητήριο αλλά σε περίπτωση τέτοιου ο εισαγγελέας θα είχε φάει ήττα από το συνήγορο του ενόχου, διότι εκεί αξιολογείται καθημερινά το αδέκαστο Δικαστικό Σύστημα της Αμερικής!!

+1000

.

@

Γενικά, συμφωνώ απολύτως με τα βασικό σκεπτικό του σχολίου. Η συγκεκριμένη περίπτωση όμως του Λιγνάδη, διαφέρει από αυτήν της Μπεκατώρου σε τεράστιο βαθμό. Ενώ στην πρώτη περίπτωση, είχαμε ουσιαστικά, κουτσομπολιά άνευ της παραμικρής νομικής σημασίας, εδώ φάινεται να έχουν διαπραχθεί σοβαρότατα (και ιδιαίτερως απεχθή) αδικήματα, τα οποία εφόσον δεν είναι παραγεγραμμένα θα απασχολήσουν την ελληνική δικαιοσύνη, με την όποια έκβαση. Η δικαιοσύνη δε, έχει κινηθεί πολύ ορθά μέχρι στιγμής, και το κατηγορητήριο είναι πολύ σοβαρό και προφανώς πολύ καλά δεμένο. Τι άλλο θα μπορούσε να έχει κάνει; Σε αντίθεση με την περίπτωση της Μπεκατώρου, εδώ φαίνεται να υπάρχουν συντριπτικά αποδεικτικά στοιχεία σε βάρος του. Στις ΗΠΑ στην περίπτωση του Weinstein ( που ομοιάζει) τι παραπάνω υπήρχε;

Fortunate son

Που κρύβεται ο Μητσοτάκης ? Έτσι κάνουν οι φίλοι στα δύσκολα ?

Κωστας

ουτε που τον ηξερε αδερφε.....λες να τον ηξερε ο κουλης και να μη μιλαγε??? το εχεις για τετοιον?? Σου εχει δωσει τετοιο δικαιωμα απο τοτε με το γεωργιαδη?

ΠΟΥΘΕΝΑ δεν κρύβεται!

Στην φυλακη τον έστειλε! Τι νόμισες, ότι είναι σαν τα μούτρα σας;;; Με τους Χαικαλη, Κιμουλη, Μούτση, Φιλιππιδη, τα ΑΡΙΣΤΕΡΑ "μπουμπούκια" του ΣΥΡΙΖΑ! Η τον πρωτοκλασάτο ΣΥΡΙΖΑΙΟ Ρουμπάτη για την υπόθεση σεξουαλικης παρενόχλησης στην ΕΥΠ;;; Κα το ΚΟΡΥΦΑΙΟ, την ωμή παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα(σε σοβαρότατη υπόθεση σεξουλικης παρενόχλησης του πρέσβη της Βενεζουελας) ο οποίος παραδέχεται σε επιστολή του στον ΜΑΔΟΥΡΟ ότι χειραγώγησε τις παθούσες με διάφορους τρόπους ούτως ώστε να μην καταγγείλουν στην Ελληνική δικαιοσύνη τα περιστατικά για να μην βλαφθεί η εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ στο εκλογικό σώμα!

Λιγνάδης = Τζοχατζόπουλος

Πιάσαμε έναν, θα τον σταυρώσουμε και απαλλάσονται οι αμαρτίες των συντρόφων του.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης