Λαύριο: Προφυλακιστέος ο οδηγός του σχολικού που κατηγορείται για τη δολοφονία συναδέλφου του – Έκανε λόγο για ατύχημα

Λαύριο: Προφυλακιστέος ο οδηγός του σχολικού που κατηγορείται για τη δολοφονία συναδέλφου του – Έκανε λόγο για ατύχημα

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί - Φέρεται να υποστήριξε δεν είχε σκοπό να σκοτώσει τον 64χρονο συνάδελφό του και ισχυρίστηκε πως ο θάνατός του οφείλεται σε ατύχημα

vossos-arthro
Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του στην αρμόδια ανακριτική αρχή ο 43χρονος άνδρας ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για τη δολοφονία του συναδέλφου του, οδηγού σχολικού λεωφορείου.

Ο κατηγορούμενος έδωσε σήμερα εξηγήσεις ενώπιον ανακριτή και αρνήθηκε τις κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί. Φέρεται να υποστήριξε δεν είχε σκοπό να σκοτώσει τον 64χρονο συνάδελφό του και ισχυρίστηκε πως ο θάνατός του οφείλεται σε ατύχημα. Όπως φέρεται να είπε στην απολογία του ο ίδιος και το θύμα είχαν πάει να συζητήσουν στην περιοχή του Λαυρίου. Εκεί όμως μάλωσαν και ο 43χρονος τον έσπρωξε με σκοπό να τον απωθήσει. Ο 64χρονος βρήκε ακαριαίο θάνατο και εκείνος πανικοβλήθηκε και έφυγε.

Υπενθυμίζεται πως τα ίχνη του 64χρονου είχαν χαθεί από τις 15 Νοεμβρίου 2020. Την Πρωτοχρονιά περιπατητές εντόπισαν τη σορό του στην περιοχή Αγριλέζα Λαυρίου. Η έρευνα των αστυνομικών κατέληξε στον 43χρονο συνάδελφο του θύματος ως το δράστη της δολοφονίας.

Σύμφωνα με την έρευνα των αστυνομικών το θύμα είχε δώσει τους κωδικούς τραπεζικών λογαριασμών στον 43χρονο, επειδή δεν γνώριζε να κάνει ηλεκτρονικές συναλλαγές. Όμως ο 43χρονος φέρεται να υπεξαίρεσε και να οικειοποιήθηκε περίπου 40 χιλιάδες ευρώ.

Κλείσιμο
Πάντως σήμερα κατά τη διάρκεια της απολογίας του ο φέρεται να ζήτησε συγνώμη γιατί δεν ειδοποίησε τις αρχές μετά το «ατύχημα» και τον ακαριαίο θάνατο του συναδέλφου του.

Ειδήσεις σήμερα: 

Ξυλοδαρμός στο μετρό: Ποια είναι τα δύο νέα, μυστηριώδη πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση

Χουλουσί Ακάρ: Ναι στο διάλογο με την Ελλάδα, αλλά δεν υπάρχει αλλαγή στην πολιτική μας για Αν. Μεσόγειο

Έβρος: Νέο βίντεο με τις τελευταίες στιγμές του άτυχου πυροσβέστη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης