Αργυρούπολη: Αιματηρές επιθέσεις από συμμορία - Μαχαίρωσαν 17χρονο και ξυλοκόπησαν 16χρονο

Αργυρούπολη: Αιματηρές επιθέσεις από συμμορία - Μαχαίρωσαν 17χρονο και ξυλοκόπησαν 16χρονο

Οι αδίστακτοι δράστες τραυμάτισαν τα δύο παιδιά για να τους πάρουν τα κινητά και το χαρτζιλίκι - Τρία άτομα έχουν ταυτοποιηθεί

Peripoliko_2
Άγρια συμμορία ανηλίκων στα νότια προάστια, πραγματοποίησε χθες το απογευμα ληστρική επιδρομή στην Αργυρούπολη μαχαίρωσε εναν 17χρονο μαθητή και τον έστειλε στο νοσοκομείο και ξυλοκόπησε ανελέητα έναν 16χρονο για να τους αρπάξουν τα κινητά τηλέφωνα και το χαρτζιλίκι. Οι έμπειροι αξιωματικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ελληνικού - Αργυρούπολης, έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό, ταυτοποίησαν τρεις απο τους δράστες και αναμένονται εξελίξεις.

Ήταν λίγο πριν τις 7 χθες το απόγευμα. Μια ομάδα περίπου 30 ανηλίκων κατέβηκε απο την Άνω Γλυφάδα με άγριες διαθέσεις. Κοντά στην πλατεία Έλενας Βενιζέλου, ξυλοκόπησαν με μπουνιές εναν 16χρονο για να του αρπάξουν το κινητό του. Ομως δεν σταμάτησαν εκει. Δεκα λεπτά αργότερα εντοπίζουν έναν 17χρονο του επιτίθενται και τον μαχαιρωνουν για να τον ληστέψουν. Το παιδί μεταφέρεται με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Γεννηματας οπου οι γιατροι του εκαναν ράμματα και ευτυχώς ειναι εκτος κινδύνου.

Οι αξιωματικοι του Τμήματος Ασφαλείας Ελληνικου- Αργυρούπολης χωρις να χάσουν χρόνο αξιοποίησαν ολα τα στοιχεια, οι πληροφορίες λένε οτι εχουν ταυτοποιήσει τρεις απο τους δράστες και αναμένονται εξελίξεις.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής κ. Γιώργος Καλλιακμάνης, μιλώντας στο protothema.gr, τονίζει: «Η παραβατικότητα των ανηλίκων χρόνο με το χρόνο αυξάνει επικίνδυνα. Η αστυνομία θεσμικά έχει δημιουργήσει το πλαίσιο, έτσι ώστε να μπορεί να αντιμετωπίσει περιστατικά που σχετίζονται με την εγκληματικότητα των ανηλίκων. Όμως, όταν επεμβαίνει η ελληνική αστυνομία, είναι πλέον αργά, διότι η γενεσιουργός αιτία σχετίζεται με την οικογένεια, την παιδεία, αλλά και άλλους κοινωνικούς παράγοντες, που θα πρέπει η πολιτεία να λάβει σοβαρά υπ' όψιν της, προκειμένου να είναι θέση να αντιμετωπίσει αυτή την σύγχρονη πραγματικότητα».

kalliakmanis





Ειδήσεις σήμερα: 

«Πανδημία» αυθαιρεσιών στη Μύκονο - Με άδειες μικρής κλίμακας φτιάχνουν βίλες-«τέρατα»

Ο Τραμπ αδιαφορεί για όλα και παίζει γκολφ

Προβληματισμός για την αφρικανική μετάλλαξη: Πόσο πιθανό είναι να διαφύγει από την ανοσία του πληθυσμού;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης