Τροχαίο δυστύχημα με θύμα μία 19χρονη και τραυματία έναν 21χρονο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς στη Λάρισα.
Οι δείκτες του ρολογιού, όπως αναφέρει το Larissanet.gr έδειχναν λίγο πριν τις 6 το πρωί της Πρωτοχρονιάς, όταν ένα επιβατικό αυτοκίνητο με κατεύθυνση από τον Αμπελώνα προς τη Λάρισα, στο 5ο χλμ. της επαρχιακής οδού, εξετράπη της πορείας του και «καρφώθηκε» στο φράκτη.
Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των επιβαινόντων. Η επιχείρηση διήρκεσε αρκετή ώρα, ενώ στο σημείο έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Στο όχημα επέβαιναν δύο νεαρά άτομα, ένας 21χρονος, ο οποίος οδηγούσε το ΙΧ και τραυματίστηκε και μια 19χρονη, η οποία έχασε τη ζωή της. Ο 21χρονος μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο της Λάρισας.
Έρευνα του Douleutaras σε συνεργασία με το ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, αποτυπώνει τις τάσεις και τις προκλήσεις που διαμορφώνουν την καθημερινότητα των σύγχρονων επαγγελματιών
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.