Ιωάννινα: Τον έπιασαν σε κλεμμένο φορτηγό γεμάτο κλοπιμαία

Ιωάννινα: Τον έπιασαν σε κλεμμένο φορτηγό γεμάτο κλοπιμαία

Στην καρότσα του βρέθηκαν εμπορεύματα, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει ο δράστης

peripoliko__1_
Η εικόνα ενός Έλληνα ο οποίος στεκόταν ύποπτα δίπλα σε ένα Ι.Χ. φορτηγό στο Πέραμα Ιωαννίνων, έβαλε σε υποψίες τους αστυνομικούς της Ασφάλειας οι οποίοι τον πλησίασαν για να του κάνουν έλεγχο και διαπίστωσαν αμέσως ότι είχε κλαπεί μεταξύ Παρασκευής και Κυριακής από την πόλη των Ιωαννίνων.

Μάλιστα, στην καρότσα του βρέθηκαν εμπορεύματα, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει ο δράστης, ο οποίος προσήχθη για προανάκριση. Μετά από έρευνα προέκυψε ότι είχε κλέψει το φορτηγό μαζί με συνεργούς του και πήγαν με αυτό στην αποθήκη μιας μεταφορικής εταιρείας, γκρέμισαν την κεντρική είσοδο και άρπαξαν δέματα με διάφορα εμπορεύματα που ήταν έτοιμα για παράδοση σε πελάτες!

Το φορτηγό και μέρος των κλοπιμαίων κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ ο δράστης συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή τροχοφόρου και κλοπή με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων. Η Ασφάλεια συνεχίζει την έρευνα για να ταυτοποιήσει και τους άγνωστους συνεργούς του.

Διέρρηξαν σπίτι και άρπαξαν τιμαλφή

Λίγες ώρες κατάφεραν να παραμείνουν ασύλληπτοι δυο Έλληνες ηλικίας χρόνων 52 και 39 που είχαν διαρρήξει μια μονοκατοικία σε περιοχή της Αμφιλοχίας τις πρωινές ώρες της Δευτέρας και είχαν αρπάξει δυο χρυσές αλυσίδες συνολικής αξίας 350 ευρώ. Μετά από κινητοποίηση της Ασφάλειας Αγρινίου και των τμημάτων Εμπεσού και Αγίου Βλασίου, το όχημα με το οποίο διέφυγαν οι δράστες εντοπίστηκε το απόγευμα στην περιοχή των Παρακαμπυλίων κι έτσι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Ειδήσεις σήμερα: 

Υποχωρούν τα κρούσματα: 15% μείωση σε Αττική, 28% σε Θεσσαλονίκη

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Υπάλληλος του ΟΣΕ έχασε τη ζωή του εν ώρα εργασίας

Τέλος στους αιώνιους φοιτητές: Μπαίνει ανώτατο όριο φοίτησης στα ΑΕΙ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης