LIVE

Κορωνοϊός

Κατάσκοποι του Αιγαίου: Ο άγνωστος πόλεμος ΕΛΑΣ και ΕΥΠ με τους πράκτορες της ΜΙΤ

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
kataskopeiarodos_2

Ο μαθηματικός, ο μάγειρας, τα ταξίδια στην Τουρκία και οι έρευνες στα νησιά μας - Πώς οι ελληνικές υπηρεσίες ασφαλείας ξηλώνουν το «πουλόβερ» της τουρκικής κατασκοπείας που δρούσε στα Δωδεκάνησα την περίοδο της κρίσης με το «Oruc Reis» - 2.000 φωτογραφίες βρέθηκαν στο κινητό - Μεταφορές ιμάμηδων και στελεχών από την Κομοτηνή στα νησιά

Τον τελευταίο χρόνο βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη ένας ακήρυχτος «πόλεμος κατασκόπων» με φόντο τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου. Από τη μια ήταν τουρκικές υπηρεσίες που προσπαθούσαν μέσω ενός «εθελοντικού δικτύου πρακτόρων» να παρακολουθούν τις κινήσεις των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και από την άλλη οι ελληνικές αρχές (Αστυνομία και ΕΥΠ) που όλο αυτό το διάστημα ήλεγχαν απόλυτα την κατάσταση, για να φτάσουν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο να συλλάβουν δύο άτομα στη Ρόδο.
f3
Ελληνικό υποβρύχιο στο ακριτικό Καστελλόριζο. Οι Τούρκοι πράκτορες είχαν σε στενή παρακολούθηση τις κινήσεις των ελληνικών πολεμικών σκαφών που έφθαναν στα Δωδεκάνησα καθ’ όλο το διάστημα των προκλήσεων του Oruc Reis

Κεντρικό πρόσωπο ένας 35χρονος Ελληνας μουσουλμάνος από τη Ροδόπη, καθηγητής Μαθηματικών, που αποφάσισε να αφήσει τα γράμματα για να γίνει αρχιπράκτορας. Εγκατέλειψε τις θεωρητικές αναρτήσεις περί ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης στο Facebook και ανέπτυξε στενές επαφές με τον Τούρκο πρόξενο στη Ρόδο. Στόχος του ήταν να στρατολογεί ανυποψίαστους πολίτες, να κερδίζει την εμπιστοσύνη τους και στη συνέχεια να τους αναθέτει ειδικές αποστολές. Η περίπτωση του 52χρονου μάγειρα δεν είναι η μόνη εκτιμούν οι ελληνικές υπηρεσίες και περιμένουν τα αποτελέσματα της έρευνας -από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια- στα laptop και τα κινητά του για να διαπιστώσουν το εύρος του δικτύου που έστησε. «Ο,τι έκανα ήταν στο πλαίσιο της υπαλληλικής σχέσης που είχα με το προξενείο», ανέφερε στο απολογητικό του υπόμνημα ο Σαμπαταχίμ Μπαϊράμ, όμως τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές άλλα λένε. Αξίζει να επισημανθεί ότι τους τελευταίους μήνες ενεργοποιήθηκε και πάλι το κλιμάκιο της ΕΥΠ στη Ρόδο, καθώς οι πληροφορίες αλλά και οι μαρτυρίες για τις κινήσεις του προξενείου είχαν πυκνώσει.

Τα ταξίδια στην Τουρκία και η εκπαίδευση
Ο 35χρονος, σύμφωνα με τα ενημερωτικά σημειώματα των υπηρεσιών, βρισκόταν σε διακριτική παρακολούθηση εδώ και οκτώ χρόνια, από τότε που άρχισε να ανεβάζει στο Facebook αναρτήσεις υπέρ της ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης, όμως δεν έδειχνε να έχει κάποια περαιτέρω δραστηριότητα. Η μεταμόρφωση του μαθηματικού από τη Ροδόπη ξεκίνησε όταν γνώρισε τον Τούρκο πρόξενο στη Ρόδο. Ειδικά τα δύο τελευταία χρόνια που μετακόμισε μόνιμα στο Νησί των Ιπποτών μεταλλάχθηκε σε έναν άλλο άνθρωπο. Στην ουσία, από μεταφραστής έγινε γραμματέας και δεξί χέρι του προξένου και άρχισε να βουτά ολοένα και πιο βαθιά στα σκοτεινά νερά της κατασκοπείας. Μέσα στο 2019 και το 2020 πραγματοποίησε τουλάχιστον πέντε ταξίδια στην Τουρκία χρησιμοποιώντας όχι απευθείας δρομολόγια, αλλά μέσω Ροδόπης για να θολώνει τα νερά. Εκεί, όπως προέκυψε από στοιχεία που συγκεντρώθηκαν, εκπαιδεύτηκε σε θέματα τακτικής. Οι άνθρωποι που ήταν επιφορτισμένοι με τη διακριτική παρακολούθησή του διαπίστωσαν αμέσως τις αλλαγές. Μετακόμισε σε άλλη περιοχή, πολύ πιο κεντρική, ενώ λάμβανε μέτρα αντιπαρακολούθησης και αυτοπροστασίας δυσκολεύοντας πολύ το έργο των Ελλήνων πρακτόρων.
ΜΟΝΟ-ΑΥΤΟΣ-ΜΕ-ΤΟ-ΚΟΚΚΙΝΟ
ο Σαμπαταχίμ Μπαϊράμ, γραμματέας του τουρκικού προξενείου στη Ρόδο

Ολα έδειχναν ότι ο Σαμπαταχίμ Μπαϊράμ δεν είναι απλώς ένας μεταφραστής και γραμματέας του τουρκικού προξενείου, αλλά ένας άνθρωπος που είχε αναλάβει να δομήσει και να διευθύνει ένα ερασιτεχνικό δίκτυο κατασκόπων που θα κινείται παράλληλα με τις Μυστικές Υπηρεσίες της Τουρκίας. Το δίκτυο θα συγκέντρωνε τα στοιχεία και θα τα παρέδιδε στον πρόξενο για να φτάνουν μέσω της διπλωματικής οδού στην Τουρκία.


Ο περίεργος μάγειρας

Ολα δείχνουν ότι στα περίπου δύο χρόνια που ο 35χρονος μαθηματικός λειτουργούσε ως πράκτορας προσέγγισε -για να τα στρατολογήσει- και άλλα άτομα, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει προσδιοριστεί πότε και ποια είναι αυτά. Το σίγουρο είναι ότι τον Αύγουστο, όταν τον πλησίασαν ο 52χρονος μάγειρας του πλοίου της γραμμής που ήταν με τη σύζυγό του για διακοπές, μέσω κοινού γνωστού δήθεν για κάποια βοήθεια βρήκε την ευκαιρία να τον εντάξει στο δυναμικό του. Ο μαθηματικός-κατάσκοπος έμαθε ότι το συγκεκριμένο πλοίο της γραμμής κάθε Τρίτη και Τετάρτη διανυκτέρευε στο Καστελόριζο, κάθε Σάββατο στη Ρόδο και ότι ο μάγειρας ήταν ένα πρόσωπο μοναχικό που δεν είχε παρέες, ενώ ακόμα και όταν πήγαινε για φαγητό συνήθως ήταν μόνος του. Ιδανική περίπτωση για να τον στρατολογήσει και να τον κάνει τα μάτια και τα αυτιά του στο ακριτικό νησί. Και μπορεί ο ναυτικός στην κατάθεσή του να είπε πως «ό,τι έκανα το έκανα για τη μητέρα πατρίδα και δεν έπαιρνα χρήματα», όμως οι αστυνομικοί είναι πεπεισμένοι ότι λάμβανε χρήματα για τις υπηρεσίες που παρείχε.

Ο γραμματέας του προξενείου του ζήτησε τρία πράγματα: Πρώτον, να καταγράφει καθημερινά τον αριθμό των φαντάρων, των ναυτών και των στρατιωτών που πήγαιναν και έρχονταν στο Καστελόριζο. Δεύτερον, να φωτογραφίζει τα πλοία και τους αριθμούς αυτών που μπαίνουν στο λιμάνι και πόσα από αυτά φέρουν ελικόπτερο. Τρίτον, να στήνει αυτί μέσα στο πλοίο και να κρυφακούει συζητήσεις στρατιωτών, ενώ παράλληλα να υποδύεται τον αφελή και τον περίεργο και να κάνει αδιάκριτες ερωτήσεις στους στρατιωτικούς που επέβαιναν στο πλοίο. Μια τέτοια συζήτηση που έπιασε με έναν αξιωματικό του Ελληνικού Στρατού στάθηκε αφορμή να ξετυλιχθεί σιγά-σιγά η δράση του. Και αυτό γιατί ο στρατιωτικός υποψιάστηκε ότι κάτι δεν πάει καλά και αμέσως ενημέρωσε τις αρμόδιες υπηρεσίες για τον περίεργο μάγειρα. Η πρώτη φορά που τον έπιασαν στα πράσα οι ελληνικές υπηρεσίες ήταν όταν τον είδαν να έχει κατέβει από το πλοίο και να τραβάει φωτογραφίες τους στρατιωτικούς που αποβιβάζονταν στο Καστελόριζο. Εκτοτε, μια ειδική ομάδα που κυκλοφορούσε και στο πλοίο τον είχε «λοκάρει» και κατέγραφε κάθε του κίνηση.
f2
Ο μάγειρας Μεχμέτ Νεζαντίν δεν ήταν ο μόνος που στρατολόγησε ο Σαμπαταχίμ Μπαϊράμ

Μιλούσαν τουρκικά
Κλιμάκια της Κρατικής Ασφάλειας και της ΕΥΠ παρακολουθούσαν για τέσσερις μήνες τους δύο άνδρες. Αρχικά, όπως διαπίστωσαν, ο μάγειρας-κατάσκοπος έστελνε καθημερινά το υλικό που τραβούσε μέσω εφαρμογών στον γραμματέα του προξενείου. Στη συνέχεια, σταμάτησαν και συναντιόντουσαν κάθε Σάββατο που το πλοίο διανυκτέρευε στη Ρόδο. Τα ραντεβού κλείνονταν σε διαφορετικά καφενεία στην περιοχή Ενυδρείο του νησιού, ένα σημείο που διαθέτει ένα φοβερό πλεονέκτημα για τέτοιου είδους συναντήσεις. Συγκεκριμένα, το σήμα από τις ελληνικές εταιρείες κινητής τηλεφωνίας ήταν ασθενές, με αποτέλεσμα πολλές φορές να χάνεται και να μπαίνουν τα κινητά στα τουρκικά δίκτυα. Μάλιστα, αν και οι δύο γνωρίζουν άριστα ελληνικά, μεταξύ τους μιλούσαν τουρκικά, πιστεύοντας ότι με αυτό τον τρόπο όσοι κάθονταν δίπλα τους δεν θα καταλάβαιναν για τι πράγμα μιλούσαν. Οι profilers της Κρατικής Ασφάλειας λαμβάνοντας υπόψη τους όλα τα δεδομένα σκιαγράφησαν το προφίλ των δύο ανδρών. Για τον ναυτικό που από μάγειρας έγινε κατάσκοπος είναι βέβαιοι ότι τα κίνητρά του δεν ήταν πατριωτικά όπως επιμένει στην απολογία του, αλλά οικονομικά. Η εικόνα του δεν μοιάζει με αυτή του «εθνικιστή πατριώτη», αλλά περισσότερο ενός τυχοδιώκτη που του αρέσει η καλή ζωή και πήρε αψήφιστα τις αποστολές που του ανέθεσε ο κοντοχωριανός του από τη Ροδόπη.

Για τον 35χρονο γραμματέα όμως οι εκτιμήσεις είναι τελείως διαφορετικές. Ολα δείχνουν ότι πρόκειται για έναν μαθηματικό που ήθελε να γίνει James Bond και στρατολογήθηκε από τον πρόξενο για να στήσει ένα παράλληλο δίκτυο ερασιτεχνών κατασκόπων. Φυσικά, αυτοί που τον έβαλαν στα κόλπα εκμεταλλεύτηκαν τις ακραίες θέσεις και τις θεωρίες του για τη Θράκη προκειμένου να τον κάνουν όργανό τους.

Χιλιάδες φωτογραφίες
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γραμματέας του τουρκικού προξενείου εφοδίασε με ένα κινητό υψηλής τεχνολογίας -με κάμερες μεγάλης ευκρίνειας- τον μάγειρα. Οταν τον έπιασαν οι αστυνομικοί, ο 52χρονος «έσπασε» και τα αποκάλυψε όλα, δίνοντας μάλιστα λεπτομέρειες για το πώς στρατολογήθηκε και τι έκανε. Μέσα στη μνήμη του κινητού του βρήκαν περίπου 2.000 φωτογραφίες, πολλές από τις οποίες απεικονίζουν ελληνικά πλοία, στρατόπεδα, στρατιωτικούς και απλούς φαντάρους. Ολο το υλικό αξιολογείται, ενώ παράλληλα οι αστυνομικοί κατάσχεσαν και φορητούς υπολογιστές, ένας εκ των οποίων ήταν αυτός που χρησιμοποιούσε ο γραμματέας στο προξενείο. Στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της Ασφάλειας ήδη αποκωδικοποιείται το υλικό που βρέθηκε στη μνήμη των κινητών και των φορητών υπολογιστών, ενώ θα γίνει και ανάσυρση σβησμένων αρχείων προκειμένου να διαπιστωθεί τι από όλα αυτά είναι αξιοποιήσιμο, αλλά και να έχουν πλήρη εικόνα του δικτύου που επιχείρησε να στήσει ο μαθηματικός από τη Ροδόπη.  Σήμερα, Δευτέρα οι δύο κατάσκοποι, ο μάγειρας και ο γραμματέας, θα οδηγηθούν και πάλι στον ανακριτή Ρόδου για να απολογηθούν.

Ειδήσεις σήμερα:

Δώρο Χριστουγέννων: Τι πληρώνει σήμερα ο εργοδότης και τι το κράτος για όσους τέθηκαν σε αναστολή

Συννεφιά με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας - Δείτε τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα

Ποιοι θα κάνουν πρώτοι το εμβόλιο - Σήμερα η γενική δοκιμή του συστήματος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ (28)

Σιγα το καλσον

Σιγα τον πολεμο ΕΥΠ / ΕΛΑΣ και ΜΙΤ... Χαααχαχ. Οι ΕΥΠ / ΕΛΑΣ, δηλαδη οι κοπριτες του Ελληνικου Δημοσιου, συμμετεχουν σε 'πολεμο'... Εδω δεν μπορουν να πιασουν μικρολωποδυτες της πλακας... Χααχαχ.

Νικόλας

Τούρκοι πράκτορες υπάρχουν σε όλα τα ελληνικά νησιά, ειδικά σε αυτά του ανατολικού Αιγαίου. Σάμος, Χίος κτλ. βρίσκονται πάντα στην κρυφή ατζέντα του γείτονα, κι ας φωνάζει μόνο για βραχονησίδες και Καστελόριζο.

τον εβγαλες αθωο;

Δομοσιογραφακε γτ βιαζεσαι να χαρακτηρισεις ανυποψιαστο και αφελη τον μαγειρα; Θελεις την αθωωση του και δεν κρατιεσαι; Αληθεια πιστευεις οτι νιωθει Ελληνας; Οσο για την μαθηματικο καλο ειναι να πεις στος αναγνωστες οτι αυτος ο τυπος μπηκε στο Πανεπιστημιο οχι επειδη διαβαζε αλλα επειδη οι εθνομηδενιστες πολιτικοι μας εχουν καθιερωσει ειδικο καθεστως εισαγωγης για τους μουσουλμανους της Θρακης! Αλλιως ολοι αυτοι που εμεις υποκριτικα εξακολουθουμε να αποκαλουμε μουσουλμανους (λογω της συνθηκης) ειναι καραμπινατοι σκληροπυρηνικοι Τουρκοι, με εξαιρεση τους Πομακους, που ομως τους εκαπιδευουμε ως Τουρκους! Ας τους μορφωνουμε λοιπον εις βαρος των δικων μας παιδιων που αναγκαζονται να φευγουν στο εξωτερικο, ακομα και οταν ουτε ελληνικα δεν γμωριζουν! Τον ακουσα τον μαγειρα και μιλουσε ελληνικα χειροτερα και απο Αλβανο!

προβληματισμένος...

Τα ιστορικά λάθη των πολιτικών αυτού του τόπου είναι μεγάλα και συνοδεύουν τις επόμενες γενιές, ας θυμηθούμε τι αποφάσισαν στις αρχές του προηγούμενου αιώνα: ξεκίνησαν οι τουρκομουσουλμάνοι να φύγουν από την Θράκη για την Τουρκία, οι Έλληνες τους γύρισαν πίσω (σκεπτόμενοι ότι θα υπάρξουν Έλληνες παραμένοντες και στην Τουρκία...), αποτέλεσμα; οι 150.000 Έλληνες της Τουρκίας έγιναν σε ελάχιστες δεκαετίες 2.750 άτομα και οι τουρκομουσουλμάνοι παραμένοντες δεν σας λέω πόσοι έγιναν, διότι θα απογοητευτείτε... Σε αντίθεση, στην Κρήτη πάρθηκε η ακριβώς αντίθετη απόφαση, κανείς Τουρκομουσουλμάνος ή Τουρκοκρητικός δεν παρέμεινε στην Κρήτη μετά την απελευθέρωση, σκληρή απόφαση, αλλά σωστή για την τότε εποχή (είχαν τραβήξει πολλά οι χριστιανοί επί τουρκοκρατίας και αντεκδικήσεις θα ήταν καθημερινό φαινόμενο, αν δεν έφευγαν οι μουσουλμάνοι). Τα αποτελέσματα των 2 πολιτικών αποφάσεων τα είδαμε τα επόμενα χρόνια, φυσικά εξαιρώ την παρούσα κατάσταση, με την αθρόα είσοδο μουσουλμάνων, είναι ένα άλλο θέμα που πρέπει να το δούμε όσο είναι νωρίς, αν δεν είναι ήδη αργά... Αλλά για να κλείσω το σχόλιο μου, θέλω να σας πω να μην έχετε αυταπάτες, όπως οι απόγονοι των παραμενόντων Ελλήνων στην Τουρκία νιώθουν Έλληνες, έτσι και πολλοί μουσουλμάνοι της Θράκης νιώθουν Τούρκοι, διότι Τούρκοι ήταν οι πρόγονοί τους, τούρκικα μιλάνε στα σπίτια τους, τούρκικη τηλεόραση βλέπουν, τούρκικη διαπαιδαγώγηση παίρνουν... πως περιμένουμε να νιώθουν; Ότι και να κάνουμε, και στα πανεπιστήμια που τους βάζουμε με 1000 μόρια, και ας τους αντιμετωπίζουμε σαν έλληνες πολίτες, η καρδιά δεν αλλάζει, ευτυχώς, οι πιο πολλοί είναι φιλήσυχοι άνθρωποι, ξέρουν ότι η Ελλάδα είναι για αυτούς και για τα παιδιά τους η καλύτερη πατρίδα/χώρα για να ζήσουν, είπαμε όμως, η καρδιά του είναι αλλού... ΥΓ* όσο αφορά τους πομάκους, συντελέστηκε ένα εθνικό έγκλημα, τους στείλαμε στην αγκαλιά των "τουρκόφιλων", δεν θα επεκταθώ, όποιος ενδιαφέρεται για την νεότερη ιστορία της Ελλάδας, ας διαβάσει.

προβληματισμένος...

επειδή κόπηκε το 2ο ΥΓ μου (δεν φταίει το Θέμα, αλλά το copy/paste από τον κειμενογράφο του κινητού) Δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε από τους μουσουλμάνους της Θράκης (για πολλούς λόγους που δεν μπορώ να αναπτύξω εδώ), σε αντίθεση με τους "καμουφλαρισμένους" μετανάστες (σκληροπυρηνικά όργανα των Τούρκων / μισθοφόρους του συστήματος Ερντογάν) που έρχονται στην Ελλάδα και είναι έτοιμοι για τα περαιτέρω, αν και όποτε πάρουν εντολή. Ο Θεός να μας έχει καλά, μην φοβάστε τίποτα! Καλές γιορτές σ΄ όλους.

ΑΡΧΙΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΜΠΟΝΤ

αυτος ειναι λαγος, για να θολωνει τα νερα, οι πραγματικα επικινδυνοι κατασκοποι ειναι αλλοι και δρουν μεσα στις ελληνικες υπηρεσιες και σε ελληνικα κομματα, μμε, στρατο...φυσικα ειναι ΕΛΛΗΝΕΣ και οχι μουσουλμανοι

Z

Ένας Έλληνας Πομάκος έλεγε στην τηλεόραση ότι το ελληνικό κράτος τους υποχρεώνει να μάθουν τουρκικά ενώ στο σπίτι Μίλαν πομακικα και είναι Έλληνες .

κωςτας

οι τουρκο"ελληνες" - στέλνουν με χορηγία προφανώς του τούρκικου κράτους τα παιδιά τους για σπουδές εκεί...κ με αφορμή ότι δεν ελέγχονται οι τράπεζες εκεί τα χρήματα που βγάζουν στην Ελλαδιτσα κ στα τουριστικά νησιά τα καταθέτουν μετρητά εκεί...όλοι κρύβονται πίσω από λέσχες φίλιας ή συλλόγους μουσουλμάνων...και το παιχνίδι παίζεται...μέχρι να έρθει το game over

Κατερίνα Δ. από εξωτερικό

Μην ανησυχείτε συνέλληνες, όσο μας κυβερνά ο Κυριάκος είμαστε σε ασφαλές λιμάνι. Γυ και ύδωρ στους Τουρκους, καραβάνια ισλαμιστών δήθεν προσφύγων που εγκαθιστά σε κάθε κωμόπολη και κάθε χωριό της Ελλάδας, αύριο κόψιμο του Αιγαίου στα δύο, μερική αποστρατικοποίηση νήσων, μεθαύριο ανεξαρτητοποίηση Θράκης,αλλά το βασικό είναι ότι παίρνει τα εύσημα από τη Μέρκελ.

Mistotakos

Κατερίνα είσαι λάθος. 1)Όσο μπαγλαμάς και να είναι ο Κυριάκος η Τουρκία έχει λυσσάξει από τότε που βγήκε...αν υπάρξει πραγματικά κάτι καλύτερο οκ..πολυ δύσκολο όμως όποτε όλοι να είστε με Κυριάκο και Μην κάνετε αλλά πειράματα όπως με Πινόκιο. 2)μητσοτακηδες μία οικογένεια παρά πολλά χρόνια στην Ελλάδα Ε είναι η τελευταία και αφού οι Παπανδρέου τα έκαναν θάλασσα δεν θα χαλάσει το όνομα του για να μας μαμισουν οι Τούρκοι.Οτι ζημιά θα γίνει αυτός δεν θα είναι πρωθυπουργός όταν θα γίνει...γιαυτο να είστε έξυπνοι 3)Θεμα σε παρακαλώ πέρασε και ένα μήνυμα μου επιτέλους

τι γελιο αυτη η μπανανια..

κι απο πανω οι τουρκοι εχουν 5 δορυφορους δικους τους..

Πολύ αργά

Ο Γλουγλού θα έχει μάθει όλα όσα χρειάζεται από τα τσιράκια του στην Ελλάδα αυτούς τους τέσσερις μήνες που τα παρακολουθούσε η ΕΥΠ χωρίς να τα συλλαμβάνει.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης