Θεσπρωτία: Παράνομοι αλλοδαποί φύλαγαν ναρκωτικά σε αποθήκη

Θεσπρωτία: Παράνομοι αλλοδαποί φύλαγαν ναρκωτικά σε αποθήκη

Οι αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας

Thesprwtia-narkwtika
Σε μια αποθήκη σε αγροτική περιοχή του Δήμου Φιλιατών Θεσπρωτίας έκρυβαν τις ποσότητες ναρκωτικών που διακινούσαν τέσσερις αλλοδαποί, σε βάρος δύο εκ των οποίων εκκρεμούσαν μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα που επιβλήθηκε από την Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας, λόγω δικαστικής απόφασης.

Οι δράστες συνελήφθησαν το πρωί του Σαββάτου στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, μετά από αξιολόγηση των στοιχείων που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί για την εμπλοκή τους στην διακίνηση ναρκωτικών. Κατά την διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκε η αποθήκη που χρησιμοποιούσαν για να κρύβουν το παράνομο εμπόρευμα και συνελήφθησαν μέσα σε αυτήν, χωρίς να τηρούν τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό, γι' αυτό τους επιβλήθηκαν και τα σχετικά πρόστιμα.

Σε έρευνα που έγινε στην αποθήκη βρέθηκαν 18 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 25,9 γραμμαρίων και κατεργασμένη κάνναβη τύπου «σοκολάτα» βάρους 54,2 γραμμαρίων, ενώ κατασχέθηκαν 1.145 ευρώ προερχόμενα από την πώληση ναρκωτικών. Οι αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για εισαγωγή, αποθήκευση και διακίνηση ναρκωτικών, παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών κατά περίπτωση.

Ειδήσεις σήμερα: 

Ελληνική «dream-team» στη βιοφαρμακευτική στήνει το Μαξίμου

Πάτρα: Διαρροή χημικής ουσίας σε εργοστάσιο-Απεγκλωβίστηκε εργαζόμενος χωρίς τις αισθήσεις του

Στέλνουν άρον - άρον «ραβασάκια» για τον ΕΝΦΙΑ του 2015
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης