Δολοφονία στα Χανιά: Δίπλα στο σπίτι του ζευγαριού η βαλίτσα με το πτώμα του 82χρονου

Δολοφονία στα Χανιά: Δίπλα στο σπίτι του ζευγαριού η βαλίτσα με το πτώμα του 82χρονου

 Ο υπήκοος του Μπαγκλαντές, βασικός ύποπτος του διπλού φονικού, απέσπασε από το σπίτι της άτυχης 79χρονης χρηματικό ποσό που υπολογίζεται σε 10.000 ευρώ και το βράδυ της Παρασκευής επιβιβάστηκε στο πλοίο της γραμμής για τον Πειραιά - Οι έρευνες για τον εντοπισμό του βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη

baglades3
Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη από τις προεκτάσεις της υπόθεσης του διπλού εγκλήματος στα Χανιά. Ανατριχίλα προκαλεί το γεγονός ότι ο αδίστακτος δράστης χώρεσε το άψυχο σώμα του ηλικιωμένου μέσα σε μια βαλίτσα. Την ίδια ώρα, ερωτήματα προκαλεί ο χώρος στον οποίο βρέθηκε η βαλίτσα, καθώς είχε την ίδια είσοδο με το σπίτι που βρέθηκε δολοφονημένη η 79χρονη. Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη

Ένας 82χρονος στραγγαλισμένος με πουκάμισο, δεμένος πισθάγκωνα με το πτώμα του τοποθετημένο μέσα σε μια βαλίτσα. Μια 79χρονη στραγγαλισμένη με πετσέτα κουζίνας. Δύο ηλικιωμένοι δολοφονημένοι από το ίδιο χέρι, βρέθηκαν με διαφορά 24 και πλέον ωρών σε ακτίνα ούτε δεκαπέντε μέτρων.

Όπως διαπιστώθηκε, ο υπήκοος του Μπαγκλαντές, βασικός ύποπτος του διπλού φονικού, απέσπασε από το σπίτι της άτυχης 79χρονης χρηματικό ποσό που υπολογίζεται σε 10.000 ευρώ και το βράδυ της Παρασκευής επιβιβάστηκε στο πλοίο της γραμμής για τον Πειραιά. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Είχαν περάσει λίγες ώρες από τη στιγμή που εκδόθηκε silver alert για τον 82χρονο και οι αστυνομικοί τον αναζητούσαν ως το πρόσωπο κλειδί στην εξιχνίαση της δολοφονίας της 79χρονης συντρόφου του, που τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής βρέθηκε στραγγαλισμένη στο σπίτι της στο Πασακάκι.

Γύρω στις 5 χθες το απόγευμα, η δυσοσμία - προφανώς - τους οδήγησε στην απίστευτη αποκάλυψη: Το συρρικνωμένο λόγω αναπηρίας σώμα του ηλικιωμένου, ήταν κλεισμένο σε μια βαλίτσα, σε δωμάτιο που μίσθωνε η 79χρονη σε έναν υπήκοο Μπαγκλαντες, φερόμενο ως δράστη της διπλής δολοφονίας.

Η παρουσία αστυνομικών γύρω από το σπίτι της 79χρονης, σε διπλανά σπίτια, στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου, ήταν συνεχής από τη νύχτα του περασμένου Σαββάτου οπότε και η κόρη του 82χρονου άρχισε να αναζητά τον πατέρα της. Κι όμως η πόρτα αυτού του δωματίου δεν είχε ανοιχτεί

Κλείσιμο
Ο φερόμενος ως δράστης της στυγερής δολοφονίας των δύο ηλικιωμένων είχε κινηθεί σε έναν χώρο λίγων τετραγωνικών μέτρων. Πρώτα φέρεται να δολοφόνησε τον ηλικιωμένο καθώς το απόγευμα της Παρασκευής η σύντροφος του τον αναζητούσε στη γειτονιά. Λίγες ώρες αργότερα έπεφτε θύμα του και η άτυχη γυναίκα.

«Ήταν καλοί άνθρωποι. Αμαρτία να πάνε έτσι…», αναφέρουν, μεταξύ άλλων, γείτονες του ζευγαριού.

Ως αργά χθες τη νύχτα οπότε και στο σημείο έφτασε ιατροδικαστής, αστυνομικοί ερευνούσαν σπιθαμή προς σπιθαμή το δωμάτιο και το σπίτι στο οποίο διαπράχθηκαν δύο στυγερά εγκλήματα.

Πηγή: neakriti

Ειδήσεις σήμερα

Ναρκοθηρευτικό «Καλλιστώ»: Η ταχύτητα του container ship προκάλεσε την σύγκρουση;

Θετική στον κορωνοϊό η Νίκη Κεραμέως

Κορωνοϊός – Εμβόλιο: Η Moderna ξεκινά τη διαδικασία κυλιόμενης επισκόπησης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης