Ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτη Σχοινά, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.
Ο κ. Κικίλιας ευχήθηκε στον κ. Σχοινά περαστικά και να επανέλθει γρήγορα και υγιής στα καθήκοντά του.
I have just learned that my regular scheduled #COVID19 test before the College came back positive. I am now self-isolating as required. Stay safe.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Σχοινάς ανακοίνωσε το πρωί της Τρίτης ο ίδιος τα νέα για την υγεία του στο Twitter.
«Μόλις έμαθα ότι το τακτικό προγραμματισμένο τεστ μου για κορωνοϊό πριν από το Κολλέγιο βγήκε θετικό. Βρίσκομαι σε αυτοπεριορισμό όπως απαιτείται. Μείνετε ασφαλείς» ανέφερε, ειδικότερα, ο κ.Σχοινάς.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Υπάρχουν κάποια νέα «spots» που δεν γίνονται γνωστά επειδή είναι trendy, αλλά επειδή απλώς λειτουργούν σωστά. Χωρίς θόρυβο και περιττή προβολή. Το Καφέ «ΠΟΙΚΙΛΗ ΣΤΟΑ» ανήκει σε αυτήν την κατηγορία.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.