Ένας 32χρονος έχασε τη ζωή του, χθες το βράδυ, λίγο μετά τον τραυματισμό του με μαχαίριαπό 33χρονο με τον οποίο είχε διαπληκτιστεί, στο δημοτικό Πάρκο Κατερίνης.
Ο δράστης χτύπησε με μαχαίρι το θύμα στην καρωτίδα και στη συνέχεια έφυγε από την περιοχή. Το θύμα, βαριά τραυματισμένο διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης όπου μία ώρα αργότερα κατέληξε.
Οι αστυνομικοί εξιχνίασαν άμεσα την υπόθεση και αναζήτησαν τον δράστη τον οποίο εντόπισαν στο σπίτι του, ενώ πάνω του βρέθηκε και το μαχαίρι που είχε χρησιμοποιήσει.
Δράστης και θύμα είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν την τοπική αστυνομική αρχή ενώ ο λόγος του διαπληκτισμού τους δεν έχει γίνει γνωστός.
Το διεθνώς αναγνωρισμένο πρόγραμμα IB δίνει νέες επιλογές στους μαθητές - Πώς λειτουργεί και γιατί τα Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη με την 10χρονη και πλέον πιστοποιημένη εμπειρία με 100% επιτυχία των μαθητών της, ξεχωρίζουν στην εφαρμογή του.