Καιρός: Κακοκαιρία εξπρές - Δείτε χάρτες με τις περιοχές
Ο καιρός σήμερα -Ψυχρό μέτωπο θα προκαλέσει πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού - Μέχρι πότε θα διαρκέσει
Οκαιρόςαλλάζει ραγδαία από το βράδυ της Τετάρτης και από τα βορειοδυτικά, καθώς ψυχρό μέτωπο θα διασχίσει τη χώρα με κατεύθυνση προς τα νοτιοανατολικά.
Βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν σε αρκετές περιοχές της χώρας, με εντονότερα φαινόμενα στα δυτικά, στα βόρεια και στο Ανατολικό Αιγαίο, ενώ υπάρχει πιθανότητα τοπικών χαλαζοπτώσεων, ιδίως σε νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση από βορρά προς νότο.
Στο βίντεο που ακολουθεί παρουσιάζεται η κατανομή των βροχοπτώσεων σε προγνωστικούς χάρτες με χρονικό βήμα τριών ωρών και όπως φαίνεται το βράδυ της Πέμπτης οι βροχές θα περιοριστούν στο Ανατολικό Αιγαίο και τη Θράκη.
Δείτε βίντεο
Παράλληλα, ενισχυμένοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα επικρατήσουν σε ολόκληρη τη χώρα, με εντάσεις που θα φτάνουν τοπικά τα 7 μποφόρ και πρόσκαιρα στο βορειοδυτικό Αιγαίο τα 8 μποφόρ.
Στο χάρτη που ακολουθεί επισημαίνονται οι περιοχές όπου αναμένονται οι ισχυρότεροι άνεμοι κατά τη διάρκεια της Πέμπτης 08/10.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.
Η JYSK ανακοινώνει την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, με τα πρώτα καταστήματα να προγραμματίζεται να ανοίξουν τον Απρίλιο του 2027, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.