Στις παραλίες οι Αθηναίοι... μετά τις υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες
Πολλές οικογένειες εκμεταλλεύτηκαν τον ηλιόλουστο Αττικό καιρό και απόλαυσαν ένα από τα τελευταία μπάνια στη θάλασσα για φέτος - Αυξημένη η κίνηση στους παραλιακούς δρόμους
Ένα από τα τελευταία μπάνια απόλαυσαν σήμερα οι Αθηναίοι καθώς οι παραλίες της Αττικής γέμισαν από κόσμο.
Πολλές οικογένειες εκμεταλλεύτηκαν τον ηλιόλουστο Αττικό καιρόκαι την αύξηση της θερμοκρασίας και απόλαυσαν ένα από τα τελευταία μπάνια στη θάλασσα για φέτος.
Σύμφωνα με φωτογραφίες του protothema.gr οι παραλίες έχουν γεμίσει κόσμο ενώ οι παραλιακοί δρόμοι μια αυξημένη κίνηση.
Ιδιαίτερα, πρόβλημα υπάρχει στο ρεύμα προς το αεροδρόμιο καθώς σύμφωνα και με την Αττική Οδό οι καθυστερήσεις κυμαίνονται εώς τα πέντε λεπτών από τα διόδια της Μεταμόρφωση.
Κλείσιμο
Το άλλο πρόβλημα δημιουργείται στη Βάρκιζα καθώς η Τροχαία έχει κλείσει τον δρόμο προς την τρύπα του Καραμανλή και έχει άλλη διέξοδο για τα οχήματα που θέλουν να πάνε προς Σούνιο και Λαύριο.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.
H εταιρεία αξιοποιεί την ενέργεια των ανθρώπων της, τη δυναμική του αθλητισμού και τη δύναμη της τεχνολογίας με στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής, της συμπερίληψης και της αλληλεγγύης.
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.