Στα χέρια των Αδιάφθορων της ΕΛ.ΑΣ έπεσε 63χρονος διευθυντής καρδιοχειρουργικής κλινικής νοσοκομείου της Αθήνας για «φακελάκι».
Οι αξιωματικοί της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, ύστερα απο καταγγελίες και πληροφορίες που έφθασαν πριν από αρκετό καιρό στα γραφεία της υπηρεσιας, κατάφεραν να βάλουν στο χέρι τον διευθυντη και με μια αιφνιδιαστική επιχείρηση, χθες, να του περάσουν χειροπέδες.
Η έφοδος έγινε χθες το μεσημέρι και ενώ στο γραφείο του ειχαν αφήσει «φακελακι» με 2.000 ευρω.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει περισσότερα στοιχεία γνωστά και οι πληροφορίες λένε ότι η έρευνα των Αδιάφθορων είναι σε εξέλιξη.
Όπως λένε «πηγές» στο protothema.gr, η υπόθεση είναι πολύ σοβαρή και θα ψαχτεί σε βάθος ενω οι ίδιες πληροφοριες λένε οτι οι αστυνομικοι έχουν φροντίσει να δέσουν καλα την υποθεση.
Την ίδια στιγμή, διενεργείται έρευνα και για γιατρό που λάμβανε «φακελάκι» στην περιοχή Ιωαννίνων.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.