Ξυλοδαρμός 17χρονου στο Γαλάτσι - Σοκάρει η μαρτυρία φίλου του: Τον κλωτσούσαν στο κεφάλι για 10 λεπτά

Ξυλοδαρμός 17χρονου στο Γαλάτσι - Σοκάρει η μαρτυρία φίλου του: Τον κλωτσούσαν στο κεφάλι για 10 λεπτά

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, τέσσερις από την ομάδα των δραστών συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Ανηλίκων

paidiart
Σοκ προκαλεί η νέα μαρτυρία που φέρνει στη δημοσιότητα το protothema.gr για τον ξυλοδαρμό του 17χρονου στο Γαλάτσι πριν από λίγες ημέρες από συμμορία 20 ατόμων.

Ο φίλος του ανήλικου που ήταν παρών στο περιστατικό μιλά, υπό τον όρο της ανωνυμίας καθώς φοβάται, και περιγράφει καρέ καρέ την επίθεση.

«Είχαμε πάει να βρούμε τις κοπέλες μας στην πλατεία. Αρχικά αυτοί χτυπούσαν δύο παιδιά. Τον έναν τον γνωρίζαμε ελάχιστα. Καθώς βλέπαμε ότι μαζευόταν αρκετός κόσμος και είχαν μαζευτεί μικρά παιδιά που τρόμαξαν ο φίλος μου φώναξε στα παιδιά να σταματήσουν γιατί έκλαιγαν τα μικρά και οι γονείς φωνάζανε», μας είπε και συνέχισε:

«Τότε ο αρχηγός της συμμορίας του επιτέθηκε λέγοντάς τους ποιος είσαι εσύ που θα μας πεις τι θα κάνουμε; Τον έριξε στο πάτωμα. Πριν προλάβει να αντιδράσει του επιτέθηκαν άλλοι 20. Τον πέταξαν στο πάτωμα και έπειτα άρχισαν να τον κλωτσάνε και να τον χτυπάνε στο κρανίο κυρίως. Για δέκα λεπτά περίπου. Δεν του φώναζαν, δεν έλεγαν κάτι, απλά τον χτυπάγανε».

Ερωτηθείς για το εάν γνωρίζει για άλλες επιθέσεις της συγκεκριμένης συμμορίας μας απάντησε πως: «Το έχουμε ακούσει και εμείς ότι έχουν επιτεθεί και σε άλλα παιδιά. Χτύπησαν από ότι μάθαμε την επόμενη μέρα κάποια παιδιά που ήταν κάποια 12 και 13 ετών! Έχουν γίνει κι άλλα περιστατικά αυτό το μήνα. Πάλι για τον ίδιο λόγο. Εμείς αυτούς δεν τους γνωρίζουμε».

Γονείς που ήταν εκείνη τη στιγμή στην πλατεία κάλεσαν την αστυνομία και η συμμορία έγινε… καπνός όταν άκουσε τις σειρήνες και είδε τους φάρους των περιπολικών που έφτασαν στο σημείο.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα τέσσερις από την ομάδα των δραστών, τρεις Έλληνες ηλικίας οι δύο 17 και ο τρίτος 15 και ένας 18χρονος Αλβανός που αναγνωρίστηκαν από τοn 17χρονο ως οι δράστες το μεσημέρι της Τετάρτης, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Ανηλίκων ο οποίος αφού έλαβε τις απολογίες τους διέταξε να αφεθούν ελεύθεροι και να επιστρέψουν στους γονείς τους.


Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός: Στα 202 τα νέα κρούσματα - Ένας θάνατος

Θρήνος στην Ηλεία για τον θάνατο του αλεξιπτωτιστή Κώστα Μελιγκώνη

Big Brother: Αυτοί είναι οι 5 παίκτες που έβαλαν φωτιά στα social media
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης