Χτύπησε πάλι στη Μύκονο η συμμορία των Rolex!

Χτύπησε πάλι στη Μύκονο η συμμορία των Rolex!

Μπορεί να συνελήφθησαν οι δυο νεαροί που άρπαξαν το αξίας 90.000 ευρώ Rolex της συζύγου του προέδρου της εταιρείας ΤΙΤΑΝ όμως τους... διαδέχθηκαν άλλοι - Κατάφεραν να αρπάξουν ένα ρολόι Rolex αξίας 35.000 ευρώ

mykonos_1
«Λερναία Ύδρα» αποδεικνύεται η οργανωμένη συμμορία που δρα στη Μύκονο, στοχοποιώντας τουρίστες που φορούν πανάκριβα ρολόγια και τα κλέβουν με κάθε δυνατό τρόπο! Και μπορεί οι δυο νεαροί Ιταλοί που άρπαξαν το αξίας 90.000 ευρώ Rolex της συζύγου του προέδρου της εταιρείας ΤΙΤΑΝ Νέλλου Κανελλόπουλου να συνελήφθησαν στις 21 Αυγούστου, όμως τους... διαδέχθηκαν άλλοι!

Την περασμένη Τετάρτη, μέλη της συμμορίας που φέρεται να έχει την έδρα της στη Νάπολη πλησίασαν έναν Βρετανό που παραθερίζει στο νησί των ανέμων, απέσπασαν την προσοχή του και κατάφεραν να αρπάξουν από το χέρι ένα ρολόι μάρκας Rolex αξίας 35.000 ευρώ! Μάλιστα, ο Βρετανός δεν αντιλήφθηκε αμέσως την κλοπή και οι δράστες κατάφεραν να εξαφανιστούν.

Το θύμα κατήγγειλε την κλοπή στους αστυνομικούς του τμήματος Μυκόνου και φέρεται να έδωσε λεπτομερή περιγραφή των δραστών, όμως δεν αναγνώρισε κάποιον από αυτούς στις φωτογραφίες σεσημασμένων που του έδειξαν και οι έρευνες για τον εντοπισμό τους βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ειδήσεις σήμερα: 

Στους 279 οι νεκροί από κορωνοϊό - Πέθανε 75χρονος στη Λάρισα

Time: Γιατί ο κόσμος θα πρέπει να ανησυχεί από τον έρωτα του Ερντογάν με την Οθωμανική αυτοκρατορία

Έξαλλη η Daily Mail για το βίντεο από πάρτι μεθυσμένων Βρετανών σε πλοίο στη Ζάκυνθο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης