Νέα τραγωδία στην άσφαλτο της Κρήτης, εκτυλίχθηκε νωρίς σήμερα το πρωί στο Ρέθυμνο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μία 23χρονη κοπέλα έχασε τη ζωή της, όταν το μηχανάκι που οδηγούσε στον κόμβο Ατσιπόπουλου, κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, ξέφυγε από την πορεία του με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε στηθαίο και να βρει ακαριαίο θάνατο.
Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 06.00 το πρωί.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη