Αιτωλικό: Χτύπησε υπάλληλο για να ξαφρίσει το ταμείο

Αιτωλικό: Χτύπησε υπάλληλο για να ξαφρίσει το ταμείο

Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Μεσολογγίου της άσκησε δίωξη για απόπειρα ληστείας σε βαθμό κακουργήματος

peripoliko_main
Προσπάθησε να αρπάξει 300 ευρώ από το ταμείο ενός σούπερ μάρκετ στο Αιτωλικό χτυπώντας την υπάλληλο μια 56χρονη Ρομά, αλλά ακινητοποιήθηκε από την υπεύθυνη του καταστήματος και συνελήφθη! Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Μεσολογγίου της άσκησε δίωξη για απόπειρα ληστείας σε βαθμό κακουργήματος.

*** Για τον καλλωπισμό της χωρίς… έξοδα φρόντιζε μια 49χρονη αλλοδαπή που μπήκε διαδοχικά σε δύο καταστήματα στο Λουτράκι παριστάνοντας την πελάτισσα και κατάφερε να ξαφρίσει ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου και ένα ρολόι! Όμως, συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες των μαγαζιών.

*** Διάφορα προϊόντα αξίας 1.170 ευρώ απέσπασε ένα ζευγάρι Ελλήνων από τον υπάλληλο μιας επιχείρησης στην Ημαθία και έφυγαν χωρίς να καταβάλουν το αντίτιμο! Οι δράστες ταυτοποιήθηκαν από την Ασφάλεια, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

*** Με τη μέθοδο της απασχόλησης άρπαξε 130 ευρώ από έναν ηλικιωμένο στην ευρύτερη περιοχή της Ιστιαίας μια «μακρυχέρα», αλλά συνελήφθη άμεσα από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος μετά από αναζητήσεις. Τα χρήματα αποδόθηκαν στον ηλικιωμένο, ενώ η Ελληνίδα δράστιδα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας κατηγορούμενη για κλοπή.

Ειδήσεις σήμερα: 

Βίντεο και φωτογραφίες από τη θεομηνία στην Εύβοια

Εκτός ελέγχου η κακοκαιρία στην Εύβοια - Δύο νεκροί, εγκλωβισμένοι δεκάδες πολίτες

Συνεχίζεται η επέλαση της «Θάλειας» με βροχές και καταιγίδες - Πότε θα υποχωρήσει η κακοκαιρία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης