Καλαμάτα: «Δίδυμο» συνελήφθη για τέσσερις κλοπές

Καλαμάτα: «Δίδυμο» συνελήφθη για τέσσερις κλοπές

Το «δίδυμο» ήδη κατηγορείται για τέσσερις κλοπές και απόπειρες τις οποίες διέπραξαν τον τελευταίο μήνα στην Καλαμάτα και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης

peripoliko
Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών της Ασφάλειας έχει μπει η δράση ενός «διδύμου» νεαρών Ελλήνων που ήδη κατηγορούνται για τέσσερις κλοπές και απόπειρες τις οποίες διέπραξαν τον τελευταίο μήνα στην Καλαμάτα και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης.

Οι δράστες ηλικίας 28 και 33 χρόνων είχαν καταφέρει να κλέψουν χρήματα από ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στην Καλαμάτα, το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, αλλά τους κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας του βενζινάδικου και το πρωί του Σαββάτου συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., οι οποίοι τους προσήγαν στην Ασφάλεια Καλαμάτας για προανάκριση.

Από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί με την βοήθεια των συναδέλφων τους του τμήματος Μεσσήνης, προέκυψε ότι οι δράστες είχαν διαπράξει άλλη μία κλοπή και δύο απόπειρες κλοπής από οχήματα στην Καλαμάτα και σε κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης. Σε βάρος τους, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Καλαμάτας άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές ενώ κατασχέθηκαν το όχημα που χρησιμοποιούσαν και ένα διαρρηκτικό εργαλείο.

Ειδήσεις σήμερα:

Το Twitter «απαντά» στον Καρανίκα για την ειρωνεία στην Αρβελέρ

Αποπλάνηση 14χρονης στην Ηλιούπολη: O «κύριος καθηγητής» το ’παιζε πατέρας (βοηθούσε και στα... μαθήματα)

Κέλι Πρέστον: Νεκρή στα 57 της χρόνια η σύζυγος του Τζον Τραβόλτα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης