Πανελλαδικές 2020: Λιποθύμησε καθηγήτρια σε εξεταστικό κέντρο
Η καθηγήτρια ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία
Έντονη αδιαθεσία ένιωσε ξαφνικά καθηγήτρια που επιτηρούσε εξεταστικό κέντρο Πανελλαδικών εξετάσεων στην Πάτρα.
Σύμφωνα με το tempo24.news, περίπου στις 10 το πρωί στο Πολυκλαδικό Πατρών, ενώ τα θέματα είχαν δοθεί και οι υποψήφιοι έγραφαν, η καθηγήτρια λιποθύμησε.
Όπως ήταν φυσικό, στην αίθουσα προκλήθηκε αναστάτωση, ενώ στο σημείο έσπευσε αρχικά μοτοσικλετιστής του ΕΚΑΒ, ο οποίος παρείχε τις πρώτες βοήθειες στην εκπαιδευτικό. Στη συνέχεια παρελήθφη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.
Στην Αθήνα του 2025, η μετακίνηση για όσους επιλέγουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς των Συγκοινωνιών Αθηνών έχει αποκτήσει έναν πιο χαλαρό ρυθμό. Λιγότερο ψάξιμο για εισιτήρια, λιγότερες ουρές, λιγότερο άγχος, αρκεί να βγάλεις από το πορτοφόλι σου μια οποιαδήποτε τραπεζική κάρτα.
Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Oxford Company προτείνει κομμάτια με χαρακτήρα, υψηλής ποιότητας υλικά και γραμμές που παραμένουν πάντα στη μόδα, για δώρα που διαρκούν.