Συμπλοκές σε Βάρκιζα, Αργυρούπολη - Πέταξαν πέτρες σε λεωφορείο και αστυνομικούς
Τα επεισόδια ξεκίνησαν μεταξύ δυο ομάδων νεαρών ατόμων στην παράλια - Τραυματίστηκαν δύο άτομα από σπασμένο μπουκάλι - Άγνωστες παραμένουν οι αιτίες της συμπλοκής
Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου μεταξύ δυο ομάδων νεαρών ατόμων στην παράλια της Βάρκιζας, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα με σπασμένο μπουκάλι.
Τα επεισόδια συνεχίστηκαν στο μετρό της Αργυρούπολης, όπου μετέβη για αντίποινα η παρέα στην οποία ανήκαν οι τραυματίες.
Επιτέθηκαν με πέτρες σε λεωφορείο όπου βρισκόταν η αντίπαλη ομάδα.
Στο σημείο έφτασε η αστυνομία η οποία δέχθηκε επίθεση με πέτρες.
Έγιναν 15 προσαγωγές νεαρών ηλικίας από 16 έως 20 ετών. Άγνωστες παραμένουν οι αιτίες της συμπλοκής.
Με επενδύσεις σε πλοία, υποδομές, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τεχνολογίες χαμηλών εκπομπών, η MINOAN LINES ενισχύει τη στρατηγική της κατεύθυνση προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.