Πηγές της ΔΕΗ: Μέχρι τις ευρωεκλογές θα έχει ολοκληρωθεί η πώληση των λιγνιτικών μονάδων

dei_megalopoli

Σύμφωνα με πηγές της επιχείρησης, η ΔΕΗ μπορεί να ολοκληρώσει την πώληση των μονάδων μέχρι τις ευρωεκλογές

Η ΔΕΗ είναι σε θέση μέχρι τις ευρωεκλογές που θα γίνουν το Μάιο να έχει ολοκληρώσει την πώληση των λιγνιτικών μονάδων, ανέφεραν πηγές της επιχείρησης στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.


Το χρονοδιάγραμμα αφορά τη νέα διαδικασία, που θα ακολουθήσει μετά την κήρυξη του διαγωνισμού που προηγήθηκε ως άγονου. Κατά το διαγωνισμό κατατέθηκαν δύο προσφορές, η μία εκ των οποίων περιελάμβανε όρους εκτός της προκήρυξης ενώ η δεύτερη απείχε από το επίπεδο της αποτίμησης.

ΣΧΟΛΙΑ

Σιγά τα ωά, παιδιά

Πώς είναι δυνατό να ολοκληρωθεί τόσο γρήγορα;

GS

ΔΩΣΕ ΣΑΝΟ ΜΠΑΡΜΠΑ.... ΜΠΕΕΕ!!! Η ΠΛΑΚΑ ΕΊΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΗ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ... ΑΠΟΡΩ, ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΜΕΤΟΧΟΣ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ???? ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

kin_5

«Η Ελλάδα έχει εξελιχθεί κατά τα τελευταία χρόνια σε έναν αγαπητό προορισμό για ξένες επενδύσεις» αναφέρει η γερμανική υπηρεσία που φιλοξενεί δηλώσεις του διευθύνοντα συμβούλου του οργανισμού Enterprise Greece

5
3fa9d1f6d17c9b1ecfe58b52fb588169_XL

Μειωμένη κατά 1,3 εκατ. θέσεις εμφανίζεται η ζήτηση στα περιφερειακά αεροδρόμια για τη θερινή σεζόν με βάση τον προγραμματισμό των αεροπορικών θέσεων από πλευράς των εταιρειών γεγονός το οποίο αποτυπώνει κι ένα πρώτο σημάδι για την τάση της αγοράς, μετά το θετικό σερί των τελευταίων ετών για τον ελληνικό τουρισμό. 

ee1b877e4ccd9ec89cd3513db26077d0_XL

Το Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο Μεταφορών με δύο σταθμούς, το έτος 2037 και ενδιάμεσο το 2027, ολοκληρώνει μέσα στο Μάρτιο το υπουργείο Υποδομών, περιλαμβάνοντας σημαντικές τομές στο σύνολο των συνδυασμένων μεταφορών, τις ακτοπλοϊκές μεταφορές, τα λιμάνια, τα εμπορευματικά κέντρα, τις σιδηροδρομικές υποδομές, τις διεθνείς συνδέσεις και τις οδικές μεταφορές.