Πηγές της ΔΕΗ: Μέχρι τις ευρωεκλογές θα έχει ολοκληρωθεί η πώληση των λιγνιτικών μονάδων

dei_megalopoli

Σύμφωνα με πηγές της επιχείρησης, η ΔΕΗ μπορεί να ολοκληρώσει την πώληση των μονάδων μέχρι τις ευρωεκλογές

Η ΔΕΗ είναι σε θέση μέχρι τις ευρωεκλογές που θα γίνουν το Μάιο να έχει ολοκληρώσει την πώληση των λιγνιτικών μονάδων, ανέφεραν πηγές της επιχείρησης στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.


Το χρονοδιάγραμμα αφορά τη νέα διαδικασία, που θα ακολουθήσει μετά την κήρυξη του διαγωνισμού που προηγήθηκε ως άγονου. Κατά το διαγωνισμό κατατέθηκαν δύο προσφορές, η μία εκ των οποίων περιελάμβανε όρους εκτός της προκήρυξης ενώ η δεύτερη απείχε από το επίπεδο της αποτίμησης.

ΣΧΟΛΙΑ

Σιγά τα ωά, παιδιά

Πώς είναι δυνατό να ολοκληρωθεί τόσο γρήγορα;

GS

ΔΩΣΕ ΣΑΝΟ ΜΠΑΡΜΠΑ.... ΜΠΕΕΕ!!! Η ΠΛΑΚΑ ΕΊΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΗ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ... ΑΠΟΡΩ, ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΜΕΤΟΧΟΣ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ???? ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Tesla-Model3-boi-1000

Η παραπάνω διαπίστωση δημοσιεύθηκε από την Στατιστική Υπηρεσία της Νορβηγίας η οποία αποκάλυψε ότι η απόκτηση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου είναι διπλάσια αν ο υποψήφιος αγοραστής προέρχεται από το πλουσιότερο τμήμα του πληθυσμού.

forologikes_apodeikseis_arthro

Τραπεζικά και νομικά «παράθυρα» ανησυχούν τους ελεγκτές - «Υψηλού ρίσκου» η φοροδιαφυγή το 2019: μπορεί να ακυρώσει τις φοροελαφρύνσεις του 2020 - Καμπάνια για να μάθουν οι τουρίστες την «apodixi»

287