Χρηματιστήριο Αθηνών: Χαμηλές οι προσδοκίες εν όψει Eurogroup – Με οριακή πτώση 0,03% το κλείσιμο

4332698

Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε στις 765,89 μονάδες

Χαμηλές οι προσδοκίες της αγοράς εν όψει Eurogroup καθώς η αγορά αν και ξεκίνησε θετικά τελικά έκλεισε και με αρνητικό πρόσημο.

Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε στις 765,89 μονάδες σημειώνοντας πτώση 0,03%.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newmoney.gr, οι ξένοι επενδυτές αναμένουν την συμφωνία ελάφρυνσης του χρέους και ως δεύτερο σημείο αναμένουν την θετική έκθεση βιωσιμότητας του χρέους απο το ΔΝΤ αλλά και ανάλογη έκθεση για τις τράπεζες.
Η μετοχή της Alpha bank έκλεισε με οριακή άνοδο 0,10% στα 1,912 ευρώ. Κέρδη 1,68% για την μετοχή της Εθνικής Τράπεζας στα 0,2786 ευρώ.

Με πτώση 1,48% η μετοχή της Eurobank στα 0,93 ευρώ/ Κέρδη 1,76% για την μετοχή της Πειραιώς στα 3,014 ευρώ. Με πτώση 2% ο ΟΠΑΠ στα 9,30 ευρώ. Πτώση 0,58% ο ΟΤΕ στα 10,20 ευρώ. Η αξάι των συναλλαγών ανήλθε στα 44 εκατ. ευρώ.
ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

stoiximan

Για mega deal στο χώρο του Στοιχήματος ετοιμάζεται ο ΟΠΑΠ, σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν στον Τύπο το τελευταίο 24ωρο. Σύμφωνα με αυτές ο Οργανισμός μέσω της κυπριακής του θυγατρικής, Opap Investments αναμένεται να εξαγοράσει το μερίδιο 37% που κατέχει στην Gambling Malta Ltd ο επιχειρηματίας Φώτης Μπόμπολας.

greece

Tα επικαιροποιημένα στοιχεία που ανήρτησε χθες η Παγκόσμια Τράπεζα για τις επιδόσεις 214 χωρών το 2017, δείχνουν ότι η Ελλάδα κατρακύλησε στον δείκτη «κυβερνητικής αποτελεσματικότητας» από την 96η θέση στην 101η της λίστας

31
tourismos

Πάνω από το ήμισυ των στερεών αποβλήτων που προέρχονται από τον τουριστικό τομέα στην Ελλάδα θα μπορούσε, μέσα από βέλτιστες πρακτικές, να οδεύει κάθε χρόνο προς την ανακύκλωση, ενώ παράλληλα μπορούν να γίνουν προσπάθειες για να μειωθούν τα οργανικά απόβλητα.

pipe_gas

Στην ατζέντα της κυβέρνησης ξαναμπαίνει δύο χρόνια μετά την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με τα Σκόπια, ο αγωγός φυσικού αερίου, ο οποίος είχε υπογραφεί μεταξύ του ΔΕΣΦΑ και της κρατικής εταιρείας της γείτονας χώρας ΜΕR. Πρόκειται για τον αγωγό που θα ξεκινάει από την Νέα Μεσημβρία Θεσσαλονίκης και θα καταλήγει στη FYROM, προσφέροντας μία εναλλακτική πηγή προμήθειας φυσικού αερίου για την χώρα, η οποία σήμερα εξαρτάται από το Ρωσικό αέριο.

turkish_central_bank

Μετά τις επαφές του Τούρκου υπ. Οικονομικών Αλμπαϊράκ στο Βερολίνο και μια εβδομάδα πριν την πολυαναμενόμενη επίσκεψη Ερντογάν στη Γερμανία ο γερμανικός Τύπος εστιάζει στην Τουρκία και τις γερμανοτουρκικές σχέσεις

2