ΕΦΚΑ: Παρατείνεται έως τις 8 Ιουνίου η προθεσμία καταβολής εισφορών Απριλίου

efka30

Αφορά τους Αγρότες, τους Αυτοαπασχολούμενους και τους Ελεύθερους Επαγγελματίες

Ο ΕΦΚΑ ανακοινώνει ότι παρατείνεται η προθεσμία καταβολής εισφορών Απριλίου 2018 των Αγροτών, Αυτοαπασχολούμενων και Ελεύθερων Επαγγελματιών έως την Παρασκευή 8.6.2018.

Δικαιώματα και ευεργετήματα που συνδέονται με την καταβολή των εισφορών παραμένουν ενεργά μέχρι την ημερομηνία αυτή (ρυθμίσεις, ασφαλιστική ενημερότητα, ασφαλιστική ικανότητα).

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Μιχαηλ

Αλλη μια απόδειξη ότι τίποτα δεν λειτουργεί πια στην πατρίδα μας. Δυστυχώς η Ελλάδα καταστράφηκε απο το πολιτικό προσωπικό της αλλά και απο τους πολίτες της που μένουν απαθείς και τους αφήνουν να ολοκληρώσουν το εργο τους.

Άγγελος

Τα ειδοποιητήρια για καταβολή των εισφορών Απριλίου, ακόμα δεν έχουν αναρτηθεί κι αυτοί δίνουν παράταση.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

6baf7d9

Το «βλέμμα» των επενδυτών παραμένει στραμμένο και στις εμπορικές σχέσεις ΗΠΑ και Κίνας, με τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, να εκφράζει σήμερα την αισιοδοξία ότι οι ΗΠΑ και η Κίνα θα μπορέσουν να πετύχουν μια συμφωνία για το εμπόριο

4418774

Εντός λίγων ημερών ανοίγει η πλατφόρμα του ΕΦΚΑ για τις αιτήσεις διαγραφής - Αφορούν αφορούν ασφαλισμένους μετά το 1993, α αγρότες που είχαν και κάποια επιχειρηματική δραστηριότητα και οι δημοσιογράφους με μπλοκάκι