«Σε καλό κλίμα» οι επαφές Τσακαλώτου με Μοσκοβισί, Σεντένο, Λε Μερ και Ντράγκι

«Σε καλό κλίμα» οι επαφές Τσακαλώτου με Μοσκοβισί, Σεντένο, Λε Μερ και Ντράγκι

Πηγές του υπουργείου Οικονομικών δεν αναφέρθηκαν συγκεκριμένα στο περιεχόμενο των συνομιλιών - Αύριο η συνάντηση με την Κριστίν Λαγκάρντ

2562324
Ολοκληρώθηκαν οι προγραμματισμένες για σήμερα επαφές του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου με Ευρωπαίους αξιωματούχους στην έδρα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Ο κ. Τσακαλώτος συναντήθηκε με το Γάλλο Επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων, Πιερ Μοσκοβισί, αργότερα με τον πρόεδρο του Eurogroup Μάριο Σεντένο, ενώ ακολούθησε συνάντηση με το Γάλλο υπουργό Οικονομικών Μπρούνο Λε Μερ και με τον πρόεδρο της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι.

«Οι συναντήσεις έγιναν σε καλό κλίμα», ανέφεραν πηγές του υπουργείου Οικονομικών, οι οποίες, όμως, δεν αναφέρθηκαν συγκεκριμένα στο περιεχόμενό τους.

Αργά το βράδυ ολοκληρώθηκε η παρουσίαση που έκανε ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών σε θεσμικούς επενδυτές και τραπεζίτες στα πλαίσια ημερίδας που διοργάνωσε η JP Morgan, όπου ανέλυσε τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας.

Για το Σάββατο ο κ. Τσακαλώτος έχει προγραμματισμένες επαφές με την διοίκηση του Ταμείου, όπου θα συναντήσει την Κριστίν Λαγκάρντ και τον Πολ Τόμσεν αντίστοιχα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης