Με δέλεαρ τον μειωμένο φόρο η ρύθμιση για τα αδήλωτα εισοδήματα

Με δέλεαρ τον μειωμένο φόρο η ρύθμιση για τα αδήλωτα εισοδήματα

Προκειμένου να ενισχυθεί η ρευστότητα στο εγχώριο τραπεζικό σύστημα που υπέστη πλήγμα από την απόσυρση καταθέσεων τους προηγούμενους μήνες

Το ενδεχόμενο η νέα ρύθμιση για αδήλωτα εισοδήματα να περιλαμβάνει και κίνητρα μείωσης της φορολογικής επιβάρυνσης για τους φορολογούμενους με αδήλωτες καταθέσεις στο εξωτερικό που θα δεχθούν να επιστρέψουν τα κεφάλαια τους στην Ελλάδα εξετάζουν στο οικονομικό επιτελείο.

Το μέτρο αυτό θα αποσκοπεί στην ενίσχυση της ρευστότητας στο εγχώριο τραπεζικό σύστημα που υπέστη πλήγμα από την απόσυρση καταθέσεων τους προηγούμενους μήνες. Στο ίδιο πλαίσιο εξετάζεται να δοθούν κίνητρα σε όσους απέσυραν τις καταθέσεις τους από τις τράπεζες να τις επιστρέψουν.

Η ρύθμιση σε κάθε περίπτωση θα έχει τον χαρακτήρα της «τελευταίας ευκαιρίας». 

«Σύμμαχος» του υπουργείο στην προσπάθειά του αυτή θεωρείται η νέα λίστα των 10.588 Ελλήνων με καταθέσεις σε τράπεζα της Ελβετίας που παρέδωσαν στο υπουργείο Οικονομικών οι αρχές της Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας.

ΣΧΟΛΙΑ (4)

Μας έχετε ζαλίσει

Τι θα γίνει, κάθε μέρα αυτή τη δουλειά θα έχουμε. Δεν έχουμε αδήλωτα εισοδήματα και όσοι είχαν τα δήλωσαν με τη ρύθμιση Βενιζέλου το 2012 (όπου δεν πλήρωνες έξτρα πρόστιμο παρά μόνο τον φόρο που αναλογούσε στο αρχικό εισόδημα). Κάθε μέρα ο κ. Τρύφωνας θα μας λέει τα ίδια;

Τελευταία ευκαιρία

του Αλεξιάδη να αποπειραθεί φορολογήσει τους μικροκαταθέτες (μέχρι 10.000) οι οποίοι φυσικά θα τον γράψουν στα μέζεά τους (κατά Ζουρ(λ)άριν).Και αυτό θα συμβεί διότι θα προτιμήσουν είτε να τα φάνε, είτε να τα κρύψουν στο στρώμα από το να πληρώσουν έστω και 1 νταβατζήδικο φόρο για τις νόμιμες κατά κανόνα αποταμιεύσεις τους.Τώρα όσοι βέβαια φοβηθούν ας δηλώσουν τα 500 ή 1000 που έχουν μαζέψει με κόπο και ας πληρώσουν κι από πάνω.Ο ΣΥΡΙΖΑ δρέπει τους καρπούς της αβεβαιότητος που δημιούργησε ο ίδιος με την άφρονα πολιτική του.Ας πρόσεχε τόσο αυτός όσο και οι ψηφοφόροι του.

Ούτε ένα ευρώ

Στα [...]συνασπηστήρια

Epwnvmus

Οοοοοονειραααααα.....

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης