FlexCar: «Απογειώνεται» με νέο γύρο χρηματοδότησης 50 εκατ. ευρώ

FlexCar: «Απογειώνεται» με νέο γύρο χρηματοδότησης 50 εκατ. ευρώ

Ποια funds και θεσμικοί συμμετείχαν, ποιοι οι στόχοι της επόμενης μέρας - Μια από τις πρώτες κινήσεις του τρίτου fund του VentureFriends - Τι αναφέρουν Απόστολος Αποστολάκης και Πάνος Λιούλιας

apostolakis12
Η πορεία της FlexCar δικαιώνει τις προβλέψεις του Έλληνα expert της νεοφυούς επιχειρηματικότητας Απόστολου Αποστολάκη. Τις πρώτες ημέρες του Απριλίου ο ιδρυτής και partner του VentureFriends την είχε συμπεριλάβει -σε συνέντευξη του στο newmoney- στις start ups οι οποίες διαθέτουν μεγάλες προοπτικές, ικανές να μπουν στο «στόχαστρο» ισχυρών επενδυτών και να ακολουθήσουν μια σημαντική διεθνή πορεία. Τρεις περίπου μήνες αργότερα, τέλη Ιουνίου, η ελληνική scale up αντλεί κεφάλαια ρεκόρ από την αγορά, μέσα σε ένα μικρό σχετικά χρονικό διάστημα παρουσίας.

Η FlexCar ανακοινώνει, συγκεκριμένα, την επένδυση 50 εκατ. ευρώ από διεθνή και ελληνικά Venture Capital Funds και διεθνείς θεσμικούς επενδυτές.

Ποια είναι η FlexCar; Ιδρύθηκε το 2018 στην Ελλάδα και έχει ήδη καταφέρει -σε μια 3ετία- να αλλάξει τον τρόπο χρήσης και απόκτησης αυτοκινήτου για χιλιάδες Έλληνες και Κύπριους καταναλωτές.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney


Ειδήσεις σήμερα:

Πανελλαδικές εξετάσεις: Πρεμιέρα σήμερα για Ειδικά μαθήματα με Αγγλικά

Διευκολύνσεις εμβολιασμένων: Μετά την freedom pass τι; - Έρχονται ανακοινώσεις για εστίαση και εκδηλώσεις

ΗΠΑ: Η τροπική καταιγίδα Ντάνι έφθασε πάνω από το έδαφος στη Νότια Καρολίνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης