Σάρωσε τα πάντα η Adele στα Grammys!

Σάρωσε τα πάντα η Adele στα Grammys!

Λαμπερές εμφανίσεις, φόρος τιμής στην  Whitney Houston και βραβεία - έκπληξη...

Σάρωσε τα πάντα η Adele στα Grammys!
Η μουσική γιορτάζει και οι καλύτεροί βραβεύονται στα Grammys 2012! Το δίκτυο CBS προβάλει τα μουσικά βραβεία από τις 3.00 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος και ήδη οι φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει ομολογούν πως η βραδιά είναι αν μη τι άλλο, λαμπερή.

Όλοι είναι εκεί λοιπόν, με τη σκηνή του Staples Center στο Λος Άντζελες να είναι έτοιμη να δεχτεί τους Adele, Rihanna, Alicia Keys, Maroon 5, Bruce Springsteen και Chris Brown, να τραγουδήσουν "live". Οικοδεσπότης της μαγικής βραδιάς είναι ο γνωστός ράπερ και ηθοποιός, LL Cool J.
Κλείσιμο

"Live" αναμετάδοση των Grammys:

Η βραδιά ξεκίνησε με τον παρουσιαστή να προσεύχεται για την Whitney Houston... Η εμφάνιση της Lady Gaga είναι εντυπωσιακή και παραπέμπει σε κηδεία, ενώ όλοι λένε πως ντύθηκε έτσι για να τιμήσει την Houston

Πρώτο "live" της βραδιάς με τον Bruno Mars να ερμηνεύει το "Runaway Baby". Πανικός επικράτησε στο Staples Center από το ντουέτο των Coldplay με την "καυτή" Rihanna, στο νέο τραγούδι με τίτλο "Princess of China". Αργότερα πραγματοποιήθηκε η "live" επανένωση των Beach Boys, μετά από 15 χρόνια.

Τα βραβεία της Adele, η οποία έχει σαρώσει τα πάντα είναι μέχρι στιγμής τα εξής: Καλύτερη ποπ εμφάνιση, καλύτερο ποπ άλμπουμ και τραγούδι της χρονιάς με το "Someone like you" και το κορυφαίο βραβείο "Record of the year". Όλοι μεταδίδουν πως η τραγουδίστρια έδωσε μια ανατριχιαστική ερμηνεία, με το τραγούδι της που βραβεύτηκε. 

Σάρωσαν όλες τις ροκ κατηγορίες οι Foo Fighters. Συγκεκριμένα απέσπασαν τα εξής βραβεία: Καλύτερη ροκ εμφάνιση - Καλύτερο ροκ τραγούδι  "Walk" / Καλύτερο ροκ άλμπουμ - "Wasting Light"

Καλύτερο country τραγούδι - Taylor Swift"Mean"  / Καλύτερο country άλμπουμ - Lady Antebellum με το "Own The Night"

Το βραβείο της καλύτερης ραπ εμφάνισης απονεμήθηκε στους Jay Z και Kanye West / Καλύτερο ραπ τραγούδι - "All of the Lights" / Καλύτερο ραπ άλμπουμ - "My Beautiful Dark Twisted Fantasy" του Kanye West

R&B άλμπουμ -  Chris Brown, "F.A.M.E" / Καλύτερο R&B τραγούδι - "Fool for You," των Cee Lo Green και Jack Splash

Καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος καλλιτέχνης - BonIver / Ο νεαρός τραγουδιστής κέρδισε και το βραβείο του καλύτερου εναλλακτικού άλμπουμ














































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης