Mitch Winehouse: «Τι υπέροχο γκρουπ κοριτσιών στον παράδεισο!»

Mitch Winehouse: «Τι υπέροχο γκρουπ κοριτσιών στον παράδεισο!»

«Amy, Etta, Whitney. Η μουσική τους δεν θα πεθάνει ποτέ. Τι υπέροχο γκρουπ κοριτσιών στον παράδεισο!», είπε ο πατέρας της Amy Winehouse

Mitch Winehouse: «Τι υπέροχο γκρουπ κοριτσιών στον παράδεισο!»
O θάνατος της Whitney Huston έχει προκαλέσει παγκόσμια θλίψη και συγκίνηση. Μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας θρηνούν το χαμό της 48χρονης ερμηνεύτριας.

Η Katy Perry, η Rihanna
, η Jennifer Lopez, η Mariah Carey o Puff Diddy και πολλοί άλλοι εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια της Huston αλλά και την οδύνη τους για την μεγάλη απώλεια.
Κλείσιμο

Η Mariah Carey που είχε την τύχη να ηχογραφήσει μαζί της το ντουέτο «When You Believe» το 1998 έγραψε στο twitter της: «Τα δάκρυά μου ξεπερνούν το σοκ. Εχασα μια φίλη την ασύγκριτη Ms. Whitney Houston. Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά και τους θαυμαστές της.

 
Ο μουσικός παραγωγός Simon Cowell είπε: «Δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη όλων ως μια από τις μεγαλύτερες φωνές του κόσμου. Περιμένω να βραβευτεί απόψε στα Grammy ως ο απόλυτος θρύλος. Η Whitney πρωτοστάτησε σε αυτό που έκανε και πρέπει να τιμηθεί».

Η Houston εμφανίστηκε στο βρετανικό X Factor το 2009 μετά από πρόσκληση του Cowell: «Ολοι γνωρίζαμε ότι είχε αρκετά προβλήματα. Την είδα τελευταία φορά το 2009 όταν προωθούσε το άλμπουμ της. Ακόμα και τότε με τα τόσα προβλήματα που είχε ήθελε να ζήσει και ήταν απόλυτα επαγγελματίας. Ελάχιστοι καλλιτέχνες είναι σαν και αυτή. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη μέρα που τη γνώρισα».

Δήλωση για τον θάνατο της Huston έκανε και ο πατέρας της Amy Winehouse, Mitch: «Amy, Etta, Whitney. Η μουσική τους δεν θα πεθάνει ποτέ. Τι υπέροχο γκρουπ κοριτσιών στον παράδεισο!»

Τι έγραψαν στο twitter συνάδελφοί της
Jennifer Lopez: «Τι μεγάλη απώλεια. Μια από τις μεγαλύτερες φωνές της εποχής μας. Κουράγιο στην οικογένειά της».

Justin Bieber: «Μόλις έμαθα τα νέα. Είναι τόσο τρελό. Μια από τις μεγαλύτερες φωνές έφυγε. Αναπαύσου εν ειρήνη. Οι προσευχές μου στην οικογένεια και τους θαυμαστές της».

Puff Diddy: «Αναπαύσου εν ειρήνη».

Katy Perry: «Τόσο συγκλονιστικό. Whitney, θα σε αγαπάμε πάντα. Αναπαύσου εν ειρήνη».

Rihanna: «Δεν υπάρχουν λόγια. Μόνο δάκρυα».





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης