Whitney: «Ο Bobby ήταν το ναρκωτικό μου»!

Whitney: «Ο Bobby ήταν το ναρκωτικό μου»!

Η τραγουδίστρια είχε παραδεχτεί ότι ήταν απόλυτα εξαρτημένη από τον άνδρα που την έριξε στις ουσίες και τις καταχρήσεις

Whitney: «Ο Bobby ήταν το ναρκωτικό μου»!
Ο Bobby Brown αποφάσισε ότι το σόου πρέπει να συνεχιστεί και παρά το θάνατο της πρώην συζύγου του αυτός επέλεξε να ανέβει και να τραγουδήσει σε μουσική σκηνή του Μισισιπί. Φανερά συγκινημένος και με αναφιλητά ο 43χρονος τραγουδιστής απευθυνόμενος προς το κοινό και μοιράζοντας φιλιά προς τον ουρανό είπε: «Whitney σ’ αγαπώ». 

Σύμφωνα με το «Us Weekly» το κοινό υποδέχτηκε τον Bobby με ένα τεράστιο χειροκρότημα την ώρα που εκείνος ήταν έτοιμος να καταρρεύσει. Ο τραγουδιστής κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του ζήτησε από το κοινό να τραγουδάει μαζί του. Μάλιστα από τη συγκίνηση δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το πρόγραμμά του και συντετριμμένος αποχώρησε από τη σκηνή.
Κλείσιμο

Στενός φίλος του τραγουδιστή είπε: «Ηθελε ο ίδιος να ανακοινώσει σε φίλους και συγγενείς το θάνατο της πρώην συζύγου του. Δεν ήθελε να το μάθουν από την τηλεόραση. Όταν με κάλεσε στο τηλέφωνο δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη. Ψέλλιζε κάτι λέξεις λέγοντάς μου: ‘Πάει η Whitney. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έφυγε από κοντά μας’».
 
Η μεγάλη απώλεια 

Η Whitney πέθανε το μεσημέρι του Σαββάτου σε ηλικία 48 ετών σε ξενοδοχείο του Μπέβερλι Χιλς. Εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας είπε πως το ξενοδοχείο στις 3.43 είχε ειδοποιήσει ασθενοφόρο καθώς ο σωματοφύλακας της τραγουδίστριας κατάλαβε αμέσως ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

«Το ασθενοφόρο έφτασε λίγα λεπτά μετά την κλήση. Το προσωπικό του ξενοδοχείου έδωσε τιτάνια μάχη για να την επαναφέρει στη ζωή αλλά ήταν πολύ αργά. Στις 3.55 ανακοινώθηκε επίσημα ο θάνατός της. Ακόμα τα ακριβή αίτια δεν έχουν γίνει γνωστά αλλά η εξάρτησή της από τα ναρκωτικά ήταν γνωστή», είπε ο αξιωματούχος της αστυνομίας.

Πληροφορίες από το TMZ αναφέρουν ότι η τραγουδίστρια το βράδυ της Παρασκευής «διασκέδασε άγρια» με φίλους της στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της. Μάλιστα εργαζόμενοι του ξενοδοχείου ανέφεραν ότι η Whitney και η παρέα της τα έπιναν στο μπαρ όλη τη νύχτα και έκαναν πολύ φασαρία.




Ο έρωτας που την σκότωσε

Ο Bobby και η Whitney είχαν μια εμφανώς ταραχώδη σχέση η οποία ήταν βυθισμένη στα ναρκωτικά και τις ουσίες. Η Whitney σε συνέντευξή της είχε παραδεχτεί ανοιχτά το πρόβλημά της και είχε αναφέρει ότι στα 14 χρόνια του έγγαμου βίου της έκανε χρήση ναρκωτικών και κάπνιζε μαριχουάνα με τον άνδρα της. Δεν παρέλειψε να πει ακόμα ότι πολλές φορές ο σύζυγός την είχε χτυπήσει και κακοποιήσει.

Κατά διάρκεια όλων αυτών των ετών ο Bobby είχε συλληφθεί για ναρκωτικά και αλκοόλ ενώ η Whitney είχε ξεκινήσει δύο φορές πρόγραμμα αποτοξίνωσης. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιούλιο του 1992 και χώρισε τον Σεπτέμβριο του 2006, ενώ τον Απρίλιο του 2007 βγήκε το διαζύγιό τους. Τρία χρόνια μετά το χωρισμό της η τραγουδίστρια μίλησε για τον γάμο που της κατέστρεψε τη ζωή: «Ο Bobby ήταν το ναρκωτικό μου. Ημουν εξαρτημένη!».

Το ζευγάρι παρά τα πολλά προβλήματα απέκτησε και μία κόρη. Την Bobbi Kristina η οποία σήμερα είναι 18 ετών. Οι τρεις τους μάλιστα την περασμένη εβδομάδα είχε βγει για φαγητό. Η Whitney στις φωτογραφίες έμοιαζε χαρούμενη και τίποτα δεν προμήνυε το κακό που θα συνέβαινε. Η Whitney στην δικαστική μάχη που είχε με το σύζυγό της είχε κερδίσει την κηδεμονία της κόρης της και ο Bobby είχε το δικαίωμα να την επισκέπτεται συγκεκριμένες μέρες. Πάντως η τελευταία δημόσια εμφάνιση της οικογένειας έδειχνε ότι οι γονείς είχαν βάλει τα προβλήματα του παρελθόντος στην 
άκρη. 

Δείτε βίντεο από συνεντεύξεις και κοινές εμφανίσεις του ζευγαριού:



Το αποχαιρετιστήριο τραγούδι της Whitney στον Bobby


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης