Ξαναζούμε online την ιστορική συναυλία των Στέρεο Νόβα

Ξαναζούμε online την ιστορική συναυλία των Στέρεο Νόβα

Μια συναυλία που τα είχε όλα, πρόσωπα που είχες να δεις χρόνια, μαζί με νέα, απίστευτο ρυθμό, νοσταλγία, ανατριχιαστικές εκτελέσεις, σωστή ισορροπία παλιών και νέων κομματιών, 2018 μαζί με 90s, αδρεναλίνη, χορό, συγκίνηση

Stereo_Nova_New
Θα ήταν κάπως άδικη σύγκριση να επιλέξεις την καλύτερη συναυλία, των τελευταίων πέντε ετών, του Summer Nostos Festival του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Αλλά εάν παίζαμε αυτό το παιχνίδι, το πιο πιθανό είναι ότι οι περισσότεροι θα επέλεγαν τη συναυλία των Στέρεο Nόβα, εκείνη την ηλεκτρ(ον)ική βραδιά, στο Ξέφωτο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), μια Δευτέρα του Ιουνίου 2018. Το θρυλικό encore που χορεύαμε ξέφρενα, τραγουδώντας «Μικρό αγόρι, πάλι τρέχεις μόνο, πιο γρήγορα απ’ το μυαλό, πιο γρήγορα απ’ το νόμο».

Μια συναυλία που τα είχε όλα, πρόσωπα που είχες να δεις χρόνια, μαζί με νέα, απίστευτο ρυθμό, νοσταλγία, ανατριχιαστικές εκτελέσεις, σωστή ισορροπία παλιών και νέων κομματιών, 2018 μαζί με 90s, αδρεναλίνη, χορό, συγκίνηση. Εικόνες από τη φύση και το αστικό τοπίο γυρισμένες σε διάφορες τοποθεσίες της Ελλάδας, αστέρια και πλανήτες, τροχιές σωματιδίων, αρμονία και αντανάκλαση, στοιχεία που χρησιμοποιήθηκαν από τον Νίκο Πατρελάκη, ο οποίος σκηνοθέτησε ειδικά για τη συγκεκριμένη βραδιά τα visuals που συνόδευσαν τη μουσική των Στέρεο Νόβα με την ομάδα του Special Digital στα computer graphics και animations.

Εάν δεν είχες πάει, το μετανιώνεις. Εάν ήσουν εκεί, ακόμη θυμάσαι την ανέλπιστα ωραία εμφάνιση των Kωνσταντίνου Βήτα και Μιχάλη Δέλτα, που την έχεις κατατάξει στη λίστα σου με τις καλύτερες συναυλίες των τελευταίων ετών. Για εσένα, σε όποια από τις δύο κατηγορίες κι εάν ανήκεις, αυτή είναι μια καλή ευκαιρία να κλείσεις τα μάτια και να (ξανα)βρεθείς νοερά εκεί, για να τραγουδήσεις μαζί με τους Στέρεο Νόβα και το κοινό “Το Ταξίδι της Φάλαινας”, το “Μοτοκούζι” και το “Παζλ στον Αέρα”. Ποιο είναι το δικό σου αγαπημένο;


Κωνσταντίνος Βήτα: Synths, φωνή
Μιχάλης Δέλτα: Synths
Στα τύμπανα συμμετείχε ο Πέτρος Τσαμπαρλής (Six For Nine)
Γιάννης Λαμπρόπουλος: Ηχοληψία
Παύλος Πανταζόπουλος: Ηχοληψία
Γιώργος Βουδαντάς: Ηχοληψία σκηνής
Θάνος Καλέας: Ηχοληψία σκηνής
Σπύρος Κουρκουμέλης: Φωτισμοί
Visuals & Video Art
Σκηνοθεσία & επεξεργασία: Nikko Patrelakis
Κινηματογράφηση: Κώστας Κατριός, Nikko Patrelakis
CG & animation: Yas Borodin, Ηλιάνα Τσαπατσάρη
Κλείσιμο
Παραγωγή visuals: www.specials.digital
Οργάνωση Παραγωγής: Ερωδιός Live – Γιάννης Μητρούδης

Το πρόγραμμα του Summer Nostos Festival RetroFuture προβάλλεται στο www.SNFestival.org/live, στις σελίδες του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος στα social media (@SNF), και στην δωρεάν mobile εφαρμογή του SNFestival (διαθέσιμησεApple Store & Google Play).
#SNFestival
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης