Χρυσές Σφαίρες: Η Σάντρα Ο είναι η πρώτη Καναδή παρουσιάστρια της απονομής

Χρυσές Σφαίρες: Η Σάντρα Ο είναι η πρώτη Καναδή παρουσιάστρια της απονομής

Δύο ηθοποιοί, η Σάντρα Ο και ο Άντι Σάμπεργκ θα παρουσιάσουν τις φετινές Χρυσές Σφαίρες 2019 – Και οι δύο έχουν βραβευτεί στο παρελθόν με το βραβείο

5900244
Οι ηθοποιοί Σάντρα Ο (Sandra Oh) και Άντι Σάμπεργκ (Andy Samberg) θα είναι οι οικοδεσπότες στην τελετή απονομής των βραβείων Χρυσές Σφαίρες 2019, όπως ανακοίνωσε το NBC.

Η τελετή θα διεξαχθεί στις αρχές Ιανουαρίου και οι δύο ηθοποιοί είχαν στο παρελθόν αποσπάσει το δικπο τους βραβείο. Την ίδια ώρα, η Σάντρα Ο, γεννημένη στην πόλη Νίπιαν του Καναδά είναι η πρώτη Καναδή που θα έχει τον ρόλο παρουσιάστριας στην τελετή των Χρυσών Σφαιρών. αλλά επίσης και η πρώτη ασιατικής καταγωγής παρουσιάστρια.



Οι συμπρόεδροι της NBC Entertainment Πολ Τέλετζι και Τζορτζ Τσικς τόνισαν ότι «η Σάντρα και ο Άντι είναι οι τέλειες επιλογές για να παρουσιάσουν αυτό το γεγονός παγκόσμιας εμβέλειας».

«Φέρνουν σπιρτάδα, γοητεία και στυλ σε μία αίθουσα γεμάτη από τα καλύτερα του κινηματογράφου και της τηλεόρασης. Είναι βέβαιο ότι θα είναι μια άλλη αξέχαστη, γεμάτη διασκέδαση βραδιά», πρόσθεσαν.

Κλείσιμο
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου Μέχερ Τάτνα τόνισε ότι είναι ενθουσιασμένοι «που καλωσορίζουμε την Σάντρα Ο και τον Άντι Σάμπεργκ ως οικοδεσπότες στο Πάρτι της Χρονιάς στο Χόλιγουντ».

«Και οι δύο είναι κάτοχοι Χρυσής Σφαίρας και παρουσιάζουν τα ταλέντα τους στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση και ανυπομονούμε να δούμε τι θα φέρει η αναμφισβήτητη χημεία τους στην τελετή απονομής των βραβείων», πρόσθεσε.

Η Σάντρα Ο, πρώην αστέρι της τηλεοπτικής σειράς "Grey's Anatomy" κέρδισε Χρυσή Σφαίρα το 2006 για τον ρόλο της στη δραματική ιατρική σειρά και έχασε την ευκαιρία να κερδίσει βραβείο Emmy νωρίτερα φέτος για την ερμηνεία της στο θρίλερ «Killing Eve», στο οποίο πρωταγωνιστεί.

Ο Άντι Σάμπεργκ είναι Αμερικανός ηθοποιός, κωμικός, σκηνοθέτης και μουσικός, ήταν μέλος του καστ στο Saturday Night Live και έχει κερδίσει Χρυσή Σφαίρα για τον ρόλο στην αστυνομική σειρά Brooklyn Nine-Nine.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης