Όσκαρ: Η «πληρωμένη» αντίδραση των δημιουργών της ταινίας LEGO για τον αποκλεισμό τους

Όσκαρ: Η «πληρωμένη» αντίδραση των δημιουργών της ταινίας LEGO για τον αποκλεισμό τους

Αφού δεν τους περιέλαβαν στις υποψηφιότητες για το χρυσό αγλαματίδιο, κατασκεύασαν ένα με τα διάσημα τουβλάκια

Μεγάλη συζήτηση έχει προκαλέσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού η απόφαση της ακαδημίας κινηματογράφου να μην συμπεριλάβει στην κατηγορία για Καλύτερη Ταινία Κινουμένων Σχεδίων την ταινία για τα Lego παρά το γεγονός ότι ήταν η τέταρτη σε εισπράξεις ταινία για το 2014 έχοντας εισπράξει, επίσης, και καλές κριτικές.

Άλλοι δήλωναν απογοητευμένοι για την επιλογή αυτή ενώ άλλοι όπως ο ένας εκ των σκηνοθετών της ταινίας αποφάσισαν να το ρίξουν στο χιούμορ δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με ένα αγαλματίδιο Όσκαρ από Lego.

Η εξέλιξη αυτή πάντως δεν σταματά τα σχέδια των δημιουργών της πρώτης ταινίας που σχεδιάζουν ήδη τη δεύτερη ταινίας της σειράς ενώ συμμετέχουν και στην κατηγορία για το Καλύτερο Τραγούδι με το “Everything is Awesome”.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Ετερος_Εγω-3

Η ταινία του Σωτήρη Τσαφούλια, που λατρεύτηκε από τον κόσμο και βραβεύτηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, μεταφέρεται στη μικρή οθόνη, σε 8 επεισόδια που θα προβληθούν στην CΟSΜΟΤΕ TV  τον Μάιο  Βρεθήκαμε στα γυρίσματα και μιλήσαμε με τον εμπνευστή και τους πρωταγωνιστές της

cinema01

Ο σκηνοθέτης Άγγελος Φραντζής και η ηθοποιός Κάτια Γκουλιώνη, ζευγάρι στη δημιουργία και τη ζωή, ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους για το «Ακίνητο ποτάμι», μια διεθνή συμπαραγωγή με γυρίσματα στη Σιβηρία και τη Λετονία.

brothers01

Ο Ζακ Οντιάρ έχει κάνει μερικές από τις καλύτερες σύγχρονες ταινίες διεθνώς («Ο χτύπος που έχασε η καρδιά μου», «Προφήτης», «Dheepan: Άνθρωπος χωρίς πατρίδα»), κάτι που είναι επιπροσθέτως βαρησύμαντο, καθώς ο Ζακ Οντιάρ είναι Γάλλος. Και ως γνωστόν, πολλοί οι Γάλλοι σκηνοθέτες, λίγοι οι πραγματικά καλοί.