«Μου λες αλήθεια;» στο θέατρο «Κάππα»

«Μου λες αλήθεια;» στο θέατρο «Κάππα»

Επιστρέφει η κωμωδία με τους Σπύρο Παπαδόπουλο, Τάκη Παπαματθαίου, Βάνα Ραμπότα και Νικολέτα Κοτσαηλίδου στο θέατρο «Κάππα»

«Μου λες αλήθεια;» στο θέατρο «Κάππα»
Στο Θέατρο Κάππα συνεχίζεται για τρίτη χρονιά λόγω μεγάλης επιτυχίας από η κωμωδία, «Μου λες αλήθεια;» με τους  Σπύρο Παπαδόπουλο, Τάκη Παπαματθαίου, Βάνα Ραμπότα και Νικολέτα Κοτσαηλίδου, σε σκηνοθεσία Σπύρου Παπαδόπουλου.

Ένα έργο  γραμμένο από τον Florian Zeller, τον πιο πετυχημένο σύγχρονο Γάλλο συγγραφέα, ο οποίος, αφού παρακολούθησε την παράσταση στο Θέατρο Κάππα, δήλωσε : «είναι ευτυχισμένη στιγμή για έναν συγραφέα, να παρακολουθεί εκτός από τα στενά δικά του σύνορα, το έργο του να απογειώνεται. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος δημιούργησε την καλύτερη παράσταση απ’όσες έχω παρακολουθήσει για το “Μου λες αλήθεια;” και νιώθω ιδιαίτερα συγκινημένος με την επιτυχία του έργου μου στην Ελλάδα!».

Κλείσιμο
Πρόκειται για μία πανέξυπνη κωμωδία με θέμα την απιστία. Ο κεντρικός ήρωας έχει ερωτική σχέση με τη γυναίκα του... κολλητού του φίλου. Κι από δω αρχίζει ένα διανοητικό παιχνίδι υψηλών συχνοτήτων με άξονα το ψέμα! Ψέματα έξυπνα, ψέματα χαζά, ψέματα αστεία, ευρηματικά, ψέματα αχρείαστα....

«Επειδή - όπως είναι φυσικό-  έχουμε ασχοληθεί πολύ με το έργο, σας… προειδοποιούμε: Δεν είναι αυτό που φαίνεται! Εμείς, όσο το διαβάζαμε, τόσο μπερδευόμασταν! Δεν έχουμε καταλήξει πότε λένε αλήθεια, πότε ψεύδονται ή αν εννοούν αυτά που λένε οι ήρωες που ενσαρκώνουμε! Αυτή ήταν άλλωστε εξαρχής η πρόθεση του συγγραφέα. Υπονοούμενα, αφαιρετικός λόγος, παιχνίδι με τη λογική, τίποτα δεν μπαίνει στη θέση του, καμία παρεξήγηση δεν λύνεται, ένα finale μετέωρο- καμία σχέση με happy end- και όποιος κατάλαβε- κατάλαβε!», σημειώνει ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Παίζουν: Σπύρος Παπαδόπουλος, Τάκης Παπαματθαίου, Βάνα Ραμπότα, Νικολέτα Κοτσαηλίδου και ο κύριος με το σμόκιν, Στέλιος Πέτσος

Την μετάφραση έχει κάνει η Νικολέτα Κοτσαηλίδου. Τα σκηνικά είναι του Γιώργου Γαβαλά. Τα κοστούμια έχει σχεδιάσει ο Μάκης Τσέλιος.

Συνεχίζεται η φιλοξενία 30 ανέργων την ημέρα σε όλες μας τις παραστάσεις, με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας.

Ημέρες και ώρες παραστάσεων
Τετάρτη :        19:00 λαϊκή απογευματινή
Πέμπτη     :        19:00 λαϊκή απογευματινή
Παρασκευή     :    21:00
Σάββατο :         18:00 και 21:00
Κυριακή :         20:00

Τιμές εισιτηρίων: Τετάρτη και Πέμπτη (λαϊκή απογευματινή)     Γενική Είσοδος 15 €
Παιδικό (μέχρι 12 ετών) 10 €

Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή            Γενική Είσοδος 20 €
                            Φοιτητικό 15 €
                            Παιδικό (μέχρι 12 ετών) 10 €


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης